ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα μελλοντικά σχέδια του Τιάγκο...

Η δήλωση του Βραζιλιάνου άσου στο 24sports

Ήρθε τρεις φορές στην Κύπρο, τις δύο έφυγε, στην τρίτη όμως «στέριωσε» στο νησί μας σαν και βρήκε την Ιθάκη του, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας τα όνειρα του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Τιάγκο, ο οποίος πέρασε μία δεκαετία στην Κύπρο και συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια. 

Τιάγκο: «Έζησα στην Ομόνοια τα όνειρα μου - Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον Λάρκου»

Το απόσπασμα:

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Σπουδάζω τώρα εδώ στην Κύπρο στο Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία, διοίκηση αθλητισμού. Δεν θέλω να γίνω προπονητής, αλλά θέλω να γίνω αθλητικός διευθυντής σε κάποια ομάδα, γιατί θέλω να αναπτύξω το κυπριακό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες Κύπριοι και δεν τους βάζουν να παίζουν. Παράδειγμα η Πάφος πληρώνει κάθε παιχνίδι πρόστιμο γιατί δεν χρησιμοποιεί παίκτες, αυτά τα λεφτά μπορούσε να τα επενδύσει. Θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι για να βοηθήσω κύπριους παίκτες να παίξουν μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες αυτοί οι παίκτες. Επομένως θέλω να γίνω αθλητικός διευθυντής για να χτίσω ομάδες από Κύπριους παίκτες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X