ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με παλαίμαχους

Η ανακοίνωση για τη συνάντηση

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ του Σταύρου Παπασταύρου και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. των παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (28/7) όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τους «πράσινους». 

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας με τον Πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και μέλη της Διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας καθώς και θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι δύο πλευρές τόνισαν την διάθεση τους για πλήρη συνεργασία και καθορισμό τακτικών επαφών για ανταλλαγή απόψεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου καταθέσε τις απόψεις και εισηγήσεις για όλα τα θέματα, τόνισε την στήριξη του στη Διοίκηση Παπασταύρου και ευχαρίστησε τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του για την μέχρι σήμερα συνεργασία καθώς και για την αναγνώριση και σεβασμό που επιδεικνύουν στον Όμιλο και γενικότερα προς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ιδιαίτερη σημασία στη συζήτηση δόθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα και γενικότερα στο επικοινωνιακό ζήτημα με αφορμή το γεγονός ότι αρκετά από αυτά που κυκλοφορούν κυρίως στα μέσα μαζικής δικτύωσης χρησιμοποιούνται κακόβουλα με στόχο να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων καλεί όλα τα μέλη του και γενικότερα τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους για το καλό της ομάδας μας. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνάντησης τηρήθηκε μονόλεπτη εις μνήμη του Αειμνήστου Προέδρου του Ομίλου μας Νίκου Χαραλάμπους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση