ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σολωμής: «Η απουσία παιχνιδιών ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε»

Η ακαδημία της Ομόνοιας μας βοήθησε με τη χορήγηση προγραμμάτων

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην επίσημη ιστοσελίδα η Ομόνοια ανάρτησε δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Σολωμή.

Αναλυτικά:

Ο Αλέξανδρος Σολωμής, ποδοσφαιριστής της ομάδας U19 της ακαδημίας μας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας όταν και σταματήσαν οι προπονήσεις, για την βοήθεια που έλαβαν από την ακαδημία της Ομόνοιας, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην επόμενη χρονιά.

«Η περίοδος της πανδημίας, όταν σταματήσαμε τις προπονήσεις, ήταν πολύ δύσκολη, αφού δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Η ακαδημία της Ομόνοιας μας βοήθησε με τη χορήγηση προγραμμάτων έτσι ώστε να διατηρήσουμε όσο γινόταν την κατάσταση μας. Η απουσία παιχνιδιών ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε αφού χάσαμε λίγο από τον αγωνιστικό ρυθμό μας, ωστόσο η τεχνολογία μας κράτησε σε καλά επίπεδα όσο αφορά την αντοχή και την ενδυνάμωση μας», το σχόλιο του.

Και πρόσθεσε: «Οι προπονήσεις και το γυμναστήριο μας είναι μέχρι τις 11 του Ιούνη και μετά θα έχουμε ένα μήνα διακοπές. Πιστεύω ότι στην επόμενη χρονιά θα τα πάμε πολύ καλά γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση