ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σφαγή» για την εξάδα!

Το πρόγραμμα των τεσσάρων βασικών διεκδικητών

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Συναρπαστική προμηνύεται ότι θα είναι η μάχη για πλασάρισμα στην εξάδα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καθώς οι αποστάσεις ανάμεσα στις διεκδικήτριες ομάδες είναι πολύ μικρές.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, οι τέσσερις ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία θα παραμένουν στην εξάδα με το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Παρότι η διαφορά του 4ου Άρη από την 7η θέση είναι στους έξι βαθμούς, εκτιμούμε ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» δύσκολα θα μείνει εκτός εξάδας λαμβάνοντας υπόψη και την ποιότητα που διαθέτει. Βέβαια, μαθηματικά μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς υπάρχουν άλλοι 18 διαθέσιμοι βαθμοί στο τραπέζι.

Βάζοντας ως δεδομένο (που δεν είναι) ότι ο Άρης δεν θα πέσει κάτω από την 6η θέση, υπάρχουν δυο θέσεις στην πρώτη εξάδα τις οποίες θα διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες. Πρόκειται για την Ομόνοια, τον Απόλλωνα, τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ. Μαθηματικές ελπίδες έχει και η Ανόρθωση όμως θα είναι μεγάλο θαύμα εάν καταφέρει να πετύχει την είσοδό της στην εξάδα, προσπερνώντας στη βαθμολογία τουλάχιστον τρεις από τις προαναφερθείσες ομάδες.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας:
Πάφος home
Ανόρθωση away
Άρης home
Ολυμπιακός away
ΑΠΟΕΛ home
Καρμιώτισσα away

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα:
Ολυμπιακός home
ΑΠΟΕΛ away
Καρμιώτισσα home
Ακρίτας away
ΑΕΚ home
ΑΕΛ away

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας:
ΑΕΛ home
Πάφος away
Ανόρθωση home
Άρης away
Ολυμπιακός home
ΑΠΟΕΛ away

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ:
Νέα Σαλαμίνα away
Ακρίτας home΄
Πάφος away
ΑΕΚ home
Ανόρθωση away
Απόλλων home

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση