ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά Ομόνοιας κατά διαιτησίας

Παράπονα για πέντε φάσεις στον αγώνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλά τα παράπονα από πλευράς Ομόνοιας, με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου να τονίζει πως σε πέντε φάσεις δεν λειτούργησε σωστά ο διαιτητής. Συγκεκριμένα όπως ανάφερε ο ίδιος, η Ομόνοια είχε δυο πέναλτι, τέρμα που κακώς ακυρώθηκε, κόκκινη για την ΑΕΚ, ενώ και το τελευταίο πέναλτι ήρθε στο 96' του αγώνα (είχαν δοθεί 5 λεπτά καθυστερήσεων). 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικό σχόλιο: «Για τους ουδέτερους ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας ήρθε και διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς. Κρατούσαμε την νίκη περισσότερο χρόνο απ’ τις καθυστερήσεις που είχαν υποδειχθεί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τον ίδιο τρόπο που δόθηκαν τρία πέναλτι για την ΑΕΚ θα μπορούσαν να δοθούν δυο και σε εμάς. Σημειώσαμε τέρμα που κακώς ακυρώθηκε, η ΑΕΚ είχε κόκκινη κάρτα και το τρίτο της πέναλτι ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από εκεί και πέρα έχουμε παιχνίδι το Σάββατο με τον Απόλλωνα και θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν θα καταγγελθεί ο διαιτητής: «Για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, είναι ένα θέμα που θα εξετάσουμε στην συνέχεια».

Για το γεγονός πως ο κόσμος φώναξε στο τέλος ρυθμικά το Ομόνοια: «Ο κόσμος δεν φώναξε Ομόνοια στο τέλος και γιατί χάρηκε για την ισοπαλία. Φώναξε γιατί είδε μια κανονική ομάδα στο γήπεδο, που μπήκε στο γήπεδο για να παίξει για τη νίκη, χάρηκε για το που είναι σήμερα η ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά».

 

 

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X