ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προηγείται για Ζαχαρίου

Που θα καταλήξει ο διεθνής επιθετικός

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ήταν από τα πρώτα ονόματα που μπήκε στην μεταγραφολογία, πριν ακόμα μπει το καλοκαίρι, αλλά παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από αρκετές ομάδες δεν προέκυψε καμία συμφωνία.

Αναφερόμαστε βέβαια για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν αρχικά Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (δες εδώ), ενώ στην συνέχεια μπήκε στην «μάχη» και η ΑΕΚ (δες εδώ).

Πέραν από αυτές τις τρεις ομάδες και η Ανόρθωση ρώτησε, αλλά όλα «κόλλησαν» στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καθώς ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες τόσο η Ομόνοια (δες εδώ), όσο και η ΑΕΚ επανήρθαν για τον Ζαχαρίου. Οι δύο ομάδες επικοινώνησαν με τον Ολυμπιακό και θέλουν να πάρουν τον παίκτη δανεικό, με δικαίωμα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή την στιγμή μπορούμε να πούμε ότι έχει προβάδισμα η Ομόνοια για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να πάει σε μία από τις δύο ομάδες, φτάνει να προκύψει συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι «μαυροπράσινοι» έχουν πολύ διαφορετική στάση, σε σχέση με πριν από 2 μήνες, όπου είχαν πολύ ψηλές απαιτήσεις.

Αυτό το γεγονός, αυξάνει τις πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Θυμίζουμε ότι το παράθυρο για τους δανεικούς κλείνει την ερχόμενη Παρασκευή. Συνεπώς, έχουμε μερικές μέρες ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X