ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέρμπι αιωνίων για Ζαχαρίου

Πληροφορίες του 24sports…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρσι έκανε θραύση με την απόδοση του. Έξι γκολ, μια ασσίστ, σε δεκαεφτά συμμετοχές με τον Ολυμπιακό…. αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της εθνικής μας ομάδας.

Δεν ήθελε και πολύ ο Παναγιώτης Ζαχαρίου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθιστώντας πλέον τον εαυτό του ως ένα από τα μέλη της αφρόκρεμας των κύπριων ποδοσφαιριστών.

Και ως τέτοιος, όλες οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την αφεντιά του κτυπώντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, την πόρτα του Ολυμπιακού Λευκωσίας μήπως και καταφέρουν να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη νοουμένου ότι δεσμεύεται με τους μαυροπράσινους οι οποίοι για να τον παραχωρήσουν ζητούν και το ανάλογο αντίτιμο.

Επί τούτου, κάποιες ομάδες «έστριψαν δια του αρραβώνος», όπως Απόλλωνας και Ανόρθωση, κάποιες άλλες όμως φαίνεται να επιμένουν στην απόκτηση του.

Και μάλιστα όχι όποιες και όποιες, αλλά ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, που καλό κοιτάνε την περίπτωση του και είναι έτοιμες να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο να τον κάνουν παίκτη τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προβάδισμα φαίνεται να έχει η Ομόνοια η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση που δύσκολα θα μπορέσει ν’ αρνηθεί ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Από την άλλη μαθαίνουμε ότι και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει μεν καταθέσει πρόταση αλλά δείχνει διατεθειμένος να βάλει στην φαρέτρα του τον Παφίτη επιθετικό.

Είναι δεδομένο ότι η περίπτωση του Ζαχαρίου θα απασχολήσει αρκετά το φετινό μεταγραφικό παζάρι αφού το να παραμείνει στον Ολυμπιακό, θεωρείται στην παρούσα φάση, απομακρυσμένο σενάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξέμπαρκοι...

Ξέμπαρκοι...

Έληξε ο δανεισμός τους, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X