ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πράσινα ποστ για Ασάντε και Ολυμπιακό

Οι αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας

Όπως κάθε εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επικοινώνησαν με τον κόσμο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού. Όλοι στην «πράσινη» οικογένεια πέρα από τη νίκη, έστειλαν τις ευχές τους στον Έρνεστ Ασάντε που αποχώρησε τραυματίας.

Τιάγκο: «Μείνε δυνατός αδερφέ μου! Η πράσινη οικογένεια είναι μαζί σου. Ο Θεός είναι η δύναμή μας» τα λόγια συμπαράστασης του Τιάγκο στον Ασάντε.

Μάρκο Τσέποβιτς: Αρχικά ο Σέρβος επιθετικός ανέβασε βίντεο με το γκολ του και φωτογραφία όπου πανηγυρίζει με τον προπονητή μας γράφοντας «Περισσότερα βήματα». Συνέχεια με ανάρτηση για τον Ασάντε λέγοντας «Καλή ανάρρωση φίλε μου. Θα κερδίσουμε για εσένα».

Έρικ Μποτεάκ: «Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί σήμερα, αλλά το πρώτο πράγμα είναι για τον αδερφό μας, Έρνεστ !! Μείνε δυνατός αδερφέ μου, θα επιστρέψεις πιο δυνατός. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας» ανέφερε στη ανάρτησή του ο Γάλλος.

Γιαν Λέτσιακς: «Έρνεστ είμαστε μαζί σου. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» η ανάρτηση του Τσέχου μπακ.

Άνταμ Λανγκ: «Ακόμη μία σημαντική νίκη, διατηρούμε το πλεονέκτημά μας!» η αναφορά το Ούγγρου αμυντικού.

Λοΐζος Λοΐζου: «Να γίνεις καλά σύντομα αδερφέ. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» το μήνυμα του νεαρού μεσοεπιθετικού στον Ασάντε. Συνέχισε ανεβάζοντας φωτογραφία του από το χθεσινό παιχνίδι γράφοντας «θα επιστρέψω σύντομα» αναφερόμενος στον τραυματισμό του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κίκο: Το δημιουργικό με αποτέλεσμα του αγώνα ανέβασε ο Κίκο γράφοντας «+3 ΠΑΜΕ».

Χαράλαμπος Χαραλάμπους: «Είμαστε μαζί σου αδερφέ. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός. Να γίνεις καλά σύντομα» τα λόγια του προς τον Ασάντε

Κωνσταντίνος Βενιζέλου: Ανάρτηση αφιερωμένη στον Ασάντε από τον νεαρό μεσοαμυντικό. «Να γίνεις καλά σύντομα αδερφέ» έγραψε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση