ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπασταύρου: «Έχουμε λάβει αποφάσεις και προγραμματίζουμε ενέργειες»

Η ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας

Ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου με την οποία εύχεται Καλά Χριστούγεννα και καλό νέο έτος. Συνάμα αναφέρει ότι έχει λάβει αποφάσεις και προγραμματίζει ενέργειες που στόχο έχουν να φέρουν ξανά τους πράσινους σε επιτυχίες. 

Η ανάρτηση:

Αποχαιρετούμε το 2022 με ανάμικτα συναισθήματα όσο αφορά την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τη μια η χαρά και περηφάνια για την κατάκτηση του κυπέλλου, την πρόκριση επί της Gent, την είσοδο στους ομίλους του Europa League και τους αγώνες απέναντι στη Manchester United και τη Real Sociedad. Από την άλλη, η μέχρι σήμερα πορεία στο πρωτάθλημα μας στεναχωρεί και δεν αρμόζει στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Έχουμε λάβει αποφάσεις και προγραμματίζουμε ενέργειες που στόχο έχουν να μας φέρουν ξανά στον δρόμο που προστάζει η ιστορία μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι επιτρέπει και προβλέπει η υφιστάμενη συμφωνία διαχείρισης για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να επανέλθουμε.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλό νέο χρόνο! Εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες, δίπλα από αγαπημένα σας πρόσωπα.
Χρόνια πολλά σε όλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση