ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Χωρίς δύο βασικούς

Σίγουρες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγο πολύ, όσοι παρακολουθούν την Ομόνοια έχουν διαπιστώσει ότι ο Μπεργκ βασίζεται στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας σε συγκεκριμένα ένδεκα παίκτες που ξεκινούν τον αγώνα και ανάλογα της εξέλιξης γίνονται οι αλλαγές.

Όλοι επίσης γνωρίζουν ότι στην ομάδα υπάρχουν δυστυχώς δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, που είναι μεν καλά στην υγεία τους και χωρίς συμπτώματα ωστόσο είναι υπό απομόνωση και θα χάσουν τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τρίτη το βράδυ.

Τα ονόματα των παικτών για ευνόητους λόγους δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ωστόσο είναι δεδομένο ότι πρόκειται για δύο παίκτες που αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας και δεν έχουν χάσει αγώνα από τους τέσσερις που έδωσε η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Εκ των δεδομένων, η ενδεκάδα του Μπεργκ απέναντι στους Πειραιώτες αναμένεται να έχει αλλαγές που δεν έχουν να κάνουν με την κορυφή της επίθεσης, η οποία, αλήθεια, μοιράστηκε σε Σενέ, Ντουρίς και Κακουλλή.

Έτσι και αλλιώς ο πρώτος είναι αμφίβολος λόγω του χτυπήματος που αποκόμισε από τον Σεμέδο στο Καραϊσκάκη και πολύ πιθανόν να μείνει εκτός για προληπτικούς και όχι μόνο λόγους.

Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι επίσης θα έχουμε αλλαγές, με τον κόουτς να έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του ως προς τον σχηματισμό της ενδεκάδας, λαμβάνοντας υπόψη τις δύο περιπτώσεις παικτών που δεν θα είναι καν στο γήπεδο, βρισκόμενοι σε καραντίνα έως ότου αποθεραπευθούν και επιστρέψουν στα γήπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X