ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ξεκαθαρίζει για δυο…

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Εθνικού

Έτοιμοι δηλώνουν άπαντες στην Ομόνοια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας όπου στόχος δεν είναι άλλος απ’ τη νίκη και το τρίτο σερί τρίποντο. Επί τούτου ο Τσέντιλ Ρέιχνταλ ετοιμάζει το πλάνο του, γνωρίζοντας πως απέναντι του έχει μια ομάδα ικανή να δει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν δυο ερωτηματικά τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση. Απ’ τη μια ο Σίμιτς ακολουθεί μέρος του κανονικού και θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές, ενώ απ’ την άλλη ο Αλιούμ προπονήθηκε κανονικά κι αν καταφέρει να το πράξει και σήμερα τότε θα βρίσκεται στην αποστολή.

Την ίδια ώρα στο ιατρικό δελτίο παραμένει το όνομα του Μπασιρού, όπως και αυτό του Ψάλτη, οι οποίοι χρειάζονται ακόμη χρόνο, ενώ ο Ουζόχο έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στο African Cup of Nation κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η επιστροφή του στην αποστολή δεν αργεί.

Πρακτικά στη σημερινή μέρα ο Τσέντιλ Ρέιχνταλ θα γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει σε δυο επιπλέον επιλογές στα εξτρέμ ενόψει Εθνικού.

Παρά ταύτα η ουσία για τους Πράσινους δεν βρίσκεται στις απουσίες αλλά σε αυτούς που θα αγωνιστούν κι όπως σημειώσαμε νωρίτερα ο στόχος είναι το τρίτο σερί τρίποντο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση