ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το πάθημα να γίνει μάθημα

Οι πράσινοι θέλουν να αποφύγουν το περσινό «κάζο» από τη Νέα Σαλαμίνα

Το μυαλό του στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχουν άπαντες στην Ομόνοια. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο «Ηλίας Πούλλος».

Είναι γεγονός πως ο βαρύς αποκλεισμός από τη Μίντιλαντ προκάλεσε προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις των «πρασίνων» οι οποίοι ψάχνουν με τη σειρά τους διάκριση μέσω των εγχώριων διοργανώσεων.

Απέναντι σε μια ομάδα που απέδειξε πέρυσι πως μπορεί να κάνει τη ζημιά (κέρδισε και στους δύο αγώνες), το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει μόνο τη νίκη για να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τον φετινό μαραθώνιο.

Άλλωστε το «τριφύλλι» την πάτησε πέρυσι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα όταν ηττήθηκε με 1-0 μέσα στο ΓΣΠ, κάτι που φυσικά θέλει να αποφύγει σήμερα.

Ως εκ τούτου, ίχνος για υποτίμηση δεν υπάρχει και στην Λευκωσιάτικη ομάδα προσεγγίζουν με απόλυτη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση. Πέραν από το βαθμολογικό κέρδος που θα δώσει μια πιθανή νίκη, θα αναπτερώσει ταυτόχρονα και το ηθικό της ομάδας μετά την κρητική των τελευταίων ημερών.

Στα αγωνιστικά, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους «παροπλισμένους» Παναγιώτου και Ψάλτη. Από εκεί και πέρα, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση