ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τίποτα δεν αποκλείεται για Λοϊζου

Στο ραντάρ ομάδων του εξωτερικού ο άσος του τριφυλλιού

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος είναι για τον Λοΐζο Λοΐζου ο οποίος πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν με την Ομόνοια, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του κυπέλλου που έφερε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Λοΐζου παρουσιάζει μια διαρκή εξέλιξη και παρά το νεαρό της ηλικίας του (κλείνει τα 19 σε λίγες μέρες) έχει αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες τόσο από πρωταθλητισμό όσο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι πολλοί οι 19χρονοι που κατάφεραν να πετύχουν αυτά που πέτυχε μέχρι στιγμής ο Λοΐζου, ο οποίος κατάφερε με την αξία του να καταστεί μια πολύ σημαντική μονάδα για την Ομόνοια.

Δεν είναι μυστικό ότι ο νεαρός διεθνής άσος βρίσκεται στο ραντάρ συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι τον παρακολουθούν επί τακτικής βάσεως. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να θεωρείται χειροπιαστό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προκύψει εξέλιξη το επόμενο διάστημα καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι μακρά. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου πολλά μπορούν να συμβούν.

Θυμίζουμε ότι ο Λοΐζου δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2024. Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας της Λευκωσίας. Και για να συνεναινέσουν οι «πράσινοι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό θα πρέπει να λάβουν ένα πολύ μεγάλο αντίτιμο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στην αξία και την τεράστια προοπτική του ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση