ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Τα τραύματα του φυσιοθεραπευτή από το δακρυγόνο (pics)

Δείτε τις φωνογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος

Ανάρτηση από τον φυσιοθεραπευτή της Ομόνοιας, Κώστα Πίπονα, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες από το συμβάν με την αστυνομία στους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο.

Αναλυτικά:

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους της αγωνιστικής περιόδου βρίσκοντας την ομάδα μας Κυπελλούχους Κύπρου 2022 – 2023.

Δυστυχώς η μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας μας επισκιάστηκε από τα τραγικά συμβάντα τη νύχτα της Τετάρτης στις 24 / Μαΐου / 2023 που ακολούθησαν με το πέρας του αγώνα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας και του προσωπικού της μαζί με τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία μας υπέδειξε το δρομολόγιο που θεωρούσε ως το καταλληλότερο και εμείς ακολουθούσαμε την πορεία της Αστυνομίας που μας συνόδευε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Όταν φτάσαμε πλησίον της οδού Παπανικολή λόγω της κοσμοσυρροής η Αστυνομία μας υπέδειξε εναλλακτικό δρομολόγιο.

Κατευθυνόμενοι προς το νέο δρομολόγιο που μας υποδείχτηκε, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα μέσα στο λεωφορείο μας στο οποίο επέβαιναν το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κάποιοι με τα παιδιά τους όπως συνηθίζεται υπό τέτοιες περιστάσεις.

Συγκεκριμένα το ένα δακρυγόνο που εκτοξεύθηκε από την ομάδα της Μ.Μ.Α.Δ είχε ως παραλήπτη εμένα που με μεγάλη τύχη σταμάτησε πάνω στο σώμα μου και όχι στο κεφάλι μου όπως παρατίθεται στο φωτογραφικό υλικό. Γίναμε δέκτες ακόμα δύο δακρυγόνων το ένα κάτω και μπροστά από το λεωφορείο της ομάδας γεγονός που μας εμπόδισε να εκκενώσουμε το λεωφορείο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο να τραυματιστούν σωματικά , κάποιοι έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ αρκετοί πηδούσαν από το λεωφορείο με αυξημένο κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας απελπισμένοι και πανικοβλημένοι να γλιτώσουν από τις αναθυμιάσεις, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου λιποθύμησε.

Πως είναι δυνατόν σε ένα πανηγύρι χαράς να συμβαίνουν σκηνές εμπόλεμης ζώνης ? Πως είναι δυνατόν να κρίθηκε αναγκαία η χρήση δακρυγόνων αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρχε υπόνοια για χουλιγκανισμούς και βανδαλισμούς ?

Δεν είναι η ώρα για ύβρις ! Είναι η ώρα για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Ήρθε η ώρα τόσο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ακόμη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να λάβετε δραστικά μέτρα και να καταλογίσετε ευθύνες στα επικίνδυνα αυτά άτομα απομακρύνοντας από το σώμα της Αστυνομίας.

Πρόεδρε της Δημοκρατίας, πρόσφατα παραβρέθηκες σε ποδοσφαιρικό αγώνα με τα παιδιά σου. Θα μπορούσε στη δική μας θέση να ήταν τα δικά σου παιδιά. Έχετε χρέος προς τον Κυπριακό Λαό, στον Κύπριο Πολίτη και στο μέλλον της Κύπρου.

Υ.Γ – Περήφανε Ομονοιάτη, περήφανε Πράσινε Λαέ, είσαι ότι πιο ιερό και συγκλονιστικό αντίκρισα στα Κυπριακά γήπεδα !

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση