ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Στο περιθώριο… ο Τζίμης

Είναι πλέον πασιφανές ότι δεν υπολογίζεται

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μοιάζει να είναι λες και έχει αποχωρήσει ή παίζει στο εξωτερικό ή κρέμασε τα παπούτσια. Δεν είναι ότι απλά δεν παίζει ούτε και στα δευτερευούσης σημασίας παιγνίδια, δεν υπάρχει καμία αναφορά γενικώς γύρω από την περίπτωση του.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Τζίμη μετρούνται πια στα δάκτυλα ενός χεριού κάτι που τον έχει καταστήσει σχεδόν αδιάφορο για την κοινή γνώμη και δη την Ομονοιάτικη.

Ο Δημήτρης Χριστοφή ένας παίκτης που αγαπήθηκαν όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στην Ομόνοια, εξακολουθεί να μην υπολογίζεται μολονότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εξ’ ου και ότι έχει να αγωνιστεί από τις 25 Οκτωβρίου στο ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό σαν αλλαγή στο 78’ λεπτό. Από τότε δεν έχει μετρήσει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Ακόμη και στο χθεσινό ματς, όπου χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως ο Τζιωνής, ο Περέιρα ακόμη και ο Εζρά που είναι με το ένα πόδι εκτός, ο Τζίμης είδε το ματς από τον πάγκο.

Το να αποχωρήσει από την ομάδα γενικώς μοιάζει δύσκολο αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος χωρίς να προκαλεί όμως προβλήματα, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για τα λεπτά συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής καταγράψει.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 21’ ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα το εξαντλήσει αφού όπως είναι τα τώρα τα δεδομένα, η προοπτική συνέχειας της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών μοιάζει απομακρυσμένη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X