ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Στάλθηκε φάκελος στην UEFA με στοιχεία και μαρτυρίες»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΕΝΠ ενώ ανέφερε πως η έκθεση έχει αποσταλεί ήδη στην UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Η πραγματικότητα είναι εκεί. Χάσαμε 7 βαθμούς στην έδρα μας που βρίσκονται στη θέση της ΕΝΠ. Είναι ένα αρνητικό στοιχείο το οποίο λαμβάνουμε υπόψη. Προσπαθήσαμε μέσω των προπονήσεων  να δουλέψουμε ώστε να δείξουμε πως βρήκαμε λύσεις κόντρα σε αντιπάλους που αγωνίζονται όπως η ΕΝΠ. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική. Βαθμολογικά θα μας κρατήσει στα ψηλά».

Για τον φάκελο που θα στείλουν στην ΟΥΕΦΑ: «Έχουμε αποστείλει χθες (21/2) την έκθεση μας στην ΦΙΦΑ και στην ΟΥΕΦΑ. Είναι πολυσέλιδη και καταγγέλλουμε διαφθορά και διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ζητάμε να συμβάλουν ώστε να επιλύσουμε τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο μας και να πετύχουμε την εξυγίανση. Δεν θέλουμε να γκρεμίσουμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Να μας βοηθήσουν όπως και όσοι ενδιαφέρονται να βλέπουν σωστό ποδόσφαιρο. Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία, μαρτυρίες και γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο μας. Είναι σοβαρή έκθεση, εμπεριστατωμένη. Δεν θέλω να παρεξηγηθούμε, δεν θέλουμε να διασύρουμε το ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να το εξυγιάνουμε για το καλό του ποδοσφαίρου και των φιλάθλων. Ελπίζουμε να βρούμε συμπαραστάτες. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο μας. Από την αρχή είπαμε πως θα απευθυνθούμε στην ΦΙΦΑ και εξηγήσαμε και τους λόγους που ακόμη δεν καταθέσαμε στις Αρχές του τόπου μας. Δεν νιώθουμε την ασφάλεια να το κάνουμε αυτό, το είπε και ο πρόεδρος».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X