ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ραντάρ... για Κατάλογο Β’

Περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις του Μπεργκ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ήρθε ο Τσέποβιτς και όλοι το γνωρίζουν. Ο Σέρβος είναι εδώ καταλαμβάνοντας μια θέση στον κατάλογο Α’ που έτσι και αλλιώς ήταν κενή αφού ο τελευταίος που τη διατηρούσε ήταν ο Ραμίρες… για όποιον τον θυμάται.

Συνεπώς παίκτης να αποχωρήσει από τους πλέον 15... δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Έως ότου, πάρουν την τελική τους απόφαση, κυρίως ο Μπεργκ κατά πόσο η ομάδα θα χρειαστεί έναν ακόμη παίκτη. Που αν έρθει τελικώς, τότε κάποιος πρέπει να φύγει. 

Προς το παρόν τέτοιο θέμα δεν παίζει.  Συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις, ψαχουλεύουν βιογραφικά, μιλούν με μάνατζερ… αλλά στην τελική ευθεία δεν μπαίνουν .

Από κει και πέρα όμως, κάποια δεδομένα σχετικά με τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη και σχετίζονται κυρίως με τον Κατάλογο Β’. Από χθες σας ενημερώσαμε ότι ο Σενέ (δες εδώ)  βρίσκεται στην πόρτα εξόδου και πριν ολοκληρωθεί ο Ιανουάριος, ο νεαρός θα επιστρέψει στην Ελβετία και στην Βασιλεία συγκεκριμένα.

Όπως και να έχει, οι κεραίες των ραντάρ για νεαρό παίκτη που μπορεί να εγγραφεί στον Κατάλογο Β’ έχουν σηκωθεί και ανιχνεύουν κάθε περίπτωση σε Κύπρο και κυρίως Ευρώπη. Εξτρέμ, επιθετικογενή, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσθέσει λύσεις από τη μέση και μπροστά κυρίως από τα’ άκρα.

Σε τελικές συζητήσεις δεν έχουν μπει, αλλά στόχοι εντοπίστηκαν, βολιδοσκοπήθηκαν και οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση συμφωνίας ετοιμάζονται. Το τελικό οκ, το δίνει ο Μπεργκ ο οποίος προς το παρόν είναι σε στάση αναμονής.

Τα ραντάρ είναι έτοιμα εδώ και καιρό, ψάχνοντας επίσης και τερματοφύλακα καταλόγου Β’. Προικισμένο δηλαδή άσσο που θα συμπληρώσει την τριάδα αφού ο τραυματισμός του Κυριακίδη και η αποχή του από την ενεργό δράση δεν τους δίνει και πολλές επιλογές.

Όπως είναι τώρα τα δεδομένα, ο Κατάλογος Β’ είναι αυτός που απασχολεί τα μέλη του προγραμματισμού που περιμένουν παράλληλα ένα νύγμα του Μπεργκ για να προχωρήσουν και για Κατάλογο Α’.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση