ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σενάριο… για του χρόνου

Οι δύο μεριές είναι απόλυτα ικανοποιημένες και όλα είναι ανοιχτά

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Αρχικά ήρθε ως λύση ανάγκης. Άνεργος, μεγαλούτσικος σε ηλικία, η καριέρα του δεν ήταν στο peak και οι αμφιβολίες σχετικά με την αξία του ήταν υπαρκτές από μέρους των ιθυνόντων της Ομόνοιας. Μη έχοντας όμως άλλη επιλογή, τον έκλεισαν δίνοντας έτσι λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το σοκ των Ουζόχο και Παναγή.

Από τη μεριά του και ο Βραζιλιάνος είχε τις δικές ενστάσεις σχετικά με το να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Μπορεί κάποιοι στο νησί να νομίζουν ότι ζούμε στο κέντρο του πλανήτη, άμα όμως ρώταγες τον Φαμπιάνο κατά που πέφτει η Κύπρος θα σου έλεγε κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Συνεπώς το φλερτ μεταξύ των δύο μερών είχε μια τέτοια αφετηρία, βουτηγμένη μες στην ανασφάλεια.

Ακόμη όμως και έτσι, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ομόνοια, παίρνοντας κάποιες διαβεβαιώσεις σχετικά με την αξία του, του πρότεινε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Να ολοκληρώνεται δηλαδή το καλοκαίρι του 21’. Ο ίδιος διατηρώντας τις αμφιβολίες του, σχετικά με το τι θα συναντήσει και ποιο είναι το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου, απάντησε κάπως αρνητικά αντί- προτείνοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 20’... και βλέπουμε.

Με το πέρας του χρόνου και αφού οι δύο μεριές πλέον γνωρίστηκαν καλύτερα, δημιουργήθηκε μια σχέση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης.

Επί τούτου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πλέον οι της Ομόνοιας εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον Βραζιλιάνο να παραμείνει και του χρόνου. Από τη μεριά του ο κήπερ, είναι πλέον πολύ πιο ξεκάθαρος αφού είναι ικανοποιημένος τόσο με τον τρόπο ζωής του νησιού όσο και με τις επαγγελματικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα του και με τους συνεργάτες που καθημερινά εργάζεται.

Το σενάριο δηλαδή να συνεχίσει του χρόνου στην Ομόνοια είναι πέρα για πέρα υπαρκτό και συγκεντρώνει πια πολλές πιθανότητες.

Κάποιος θα πει…και ο Ουζόχο; Ο Νιγηριανός δεν ανήκει στην Ομόνοια αλλά στη Λα Κορούνια. Το να καταβάλει ένα ποσό για να τον αποκτήσει μοιάζει ανέφικτο αφού η αξία του διατηρείται σε υψηλά επίπεδα μολονότι είναι πλέον επιφορτισμένος με σοβαρό τραυματισμό.

Οι εξελίξεις γύρω από τον Ουζόχο φυσικά και δεν αφήνουν αδιάφορη την Ομόνοια, ωστόσο καμία σιγουριά δεν υπάρχει γύρω από την περίπτωση του.

Ακριβώς λόγω τούτου, λόγω σιγουριάς δηλαδή, θεωρούν ότι ο Φαμπιάνο είναι επαγγελματικά καταρτισμένος, έμπειρος και μπορεί να αποτελέσει τη μια εκ των δύο επιλογών για την θέση του τερματοφύλακα. Είτε με Παναγή, είτε με Ουζόχο, είτε με τον οποιοδήποτε θα επιλέξουν.

Με λίγα λόγια, η παραμονή του και του χρόνου ολοένα και κερδίζει έδαφος και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να υπάρξουν και εξελίξεις σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο μερών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X