ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Είπε το «ναι» προφορικά ο Ολυμπιακός

Προβάρει το «τριφύλλι» στο στήθος ο Ζαχαρίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Παναγιώτη Ζαχαρίου έχει συνδεθεί με την Ομόνοια, και έγιναν αρκετές προσπάθειες ώστε να τα βρουν με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το όλο θέμα είχε αρκετά επεισόδια με την Ομόνοια και τον Ολυμπιακό να φθάνουν πολύ κοντά σε συμφωνία σε αρκετές περιπτώσεις αλλά πάντα στο φινάλε να χαλά. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως το νερό μπήκε στο αυλάκι, μιας και οι Παπασταύρου – Τορναρίτης τα βρήκαν προφορικά για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Υπογραφές για την ώρα δεν υπάρχουν και έτσι πάντα κρατούμε μια μικρή πισινή αλλά το γεγονός πως φθάνουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ την ίδια ώρα έχουμε την επιθυμία απ’ τον ποδοσφαιριστή αλλά και τις δυο ομάδες να τα βρουν, δείχνουν πως πάμε για θετική κατάληξη.

Στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και το σενάριο που θέλει τον Ζαχαρίου να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας τη φετινή χρονιά δεν είναι μόνο ορατό αλλά συγκεντρώνει την πλειοψηφία των πιθανοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση