Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική πλέι-οφ και πλέι-άουτ, ενώ ακολουθεί η διακοπή πριν τη συνέχεια.
H AEK κέρδισε στην «Αρένα» τον ΑΠΟΕΛ με 1-0, και με το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο έφθασε τους 56 βαθμούς κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση, πλησιάζοντας την πρωτοπόρο Ομόνοια στους έξι. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ με 45 βαθμούς είναι πλέον εφτά βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα.
Πάφος και Απόλλωνας έμειναν στο 1-1στο «Στέλιος Κυριακίδης» παίρνοντας από έναν βαθμό. Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ερνάν Λοσάδα να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Ομόνοια. Άνοιξε το σκορ ο Κίνα (15'), με τον Λιούμπιτς να ισοφαρίζει (35').
Έτσι ο Απόλλωνας έμεινε 3ος με 54 βαθμούς και ακολουθεί η Πάφος με 52.
Η ΑΕΛ κόλλησε στο 1-1 με τον Εθνικό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ, και η εικόνα της συνεχίζει να προβληματίζει. Οι Αχνιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γιούση στο 27', ενώ στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ο Φιλιώτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Άρης -Ομόνοια Λευκωσίας 2-2
Πάφος – Απόλλων 1-1
ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 1-0
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ομόνοια Αραδίππου – ΕΝ Παραλιμνίου 1-2
Ανόρθωση – Ακρίτας Χλώρακας 3-2
Freedom24 Krasava ΕΝΥ – Ολυμπιακός 1-0
ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας 1-1
Η συνέχεια (2η Αγωνιστική)
Α’ Όμιλος
ΑΠΟΕΛ-Άρης
Ομόνοια-Πάφος Fc
Απόλλων-ΑΕΚ
Β’ Ομιλος
ΕΝΠ-Ολυμπιακός
Ακριτας-Freedom 24 Krasava Eny
Ομόνοια Αρ-ΑΕΛ
Εθνικός-Ανόρθωση































