ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Ποτέ δεν κρύψαμε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σωματείο»

Οι «πράσινοι» σημειώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση διάλυσης οποιουδήποτε τμήματος

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο της Ομόνοιας αναφορικά με τη γραπτή δήλωση του πετοσφαιριστή Αχιλλέα Πετρακίδη.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με γραπτή δήλωση του πετοσφαιριστή της ομάδας μας, Αχιλλέα Πετρακίδη, επιθυμούμε να σχολιάσουμε τα ακόλουθα:

- Ποτέ δεν κρύψαμε και ούτε αρνηθήκαμε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σωματείο. Μάλιστα, είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσφατη γενική συνέλευση.

- Κατανοούμε την αγωνία του Αχιλλέα Πετρακιδη όπως την εξέφρασε στην επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας. Ωστοσο διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διάλυσης οποιουδήποτε τμήματος του Σωματείου. Αντίθετα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Σωματείου θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

- Γίνονται και προγραμματίζεται να γίνουν προσπάθειες μέσω φίλων του Σωματείου για εξεύρεση χορηγιών ωστε να στηριχθουν τα τμήματα του Σωματείου. Η μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και παραμένει ο κόσμος της.

- Προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις για ενημέρωση του κόσμου μας σχετικά με την οικονομική στήριξη που απαιτείται ωστε να διατηρήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τμήματα του Σωματείου.

- Επι της ευκαιρίας απευθύνουμε κάλεσμα στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ξεχωριστά για να σταθεί στο πλευρό όλων των τμημάτων του ΑΣΟΛ (ποδόσφαιρο, φουτσαλ, πετοσφαιρα, καλαθόσφαιρα, γυναικείο ποδόσφαιρο). Τα Εισιτηρια Διαρκειας και η παρουσία μας στο γήπεδο προσφέρουν τεράστια βοήθεια! Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε θαύματα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X