ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ποιος Μπακάκης; Ο Σέχου...

Προτεραιότητα των πρασίνων... η παραμονή του Νιγηριανού διεθνούς άσου

24sports team

info@24sports.com.cy

Αν υπάρχει δόση αλήθειας στα ελλαδικά δημοσιεύματα από τα οποία «πηγάζει» αναφορά ότι ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες… ερίζουν για τον Μιχάλη Μπακάκη, βρίσκεται και η Ομόνοια, στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτό να το μάθουμε.

Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για ένα… promotion από την πλευρά του Ελλαδίτη δεξιού μπακ, ο οποίος εδώ και καιρό τέθηκε στο περιθώριο και στάλθηκε να προπονείται (κι ενίοτε να παίζει) στη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Το συμβόλαιό του να υπενθυμίσουμε ότι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και πως η ΑΕΚ δεν θα τον απελευθερώσει με ευκολία. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι για την πάρτη του ενδιαφέρθηκε (χωρίς κάποια επίσημη πρόταση όμως) η Ανόρθωση τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς αποτέλεσμα. Και ότι σύμφωνα επίσης με ελλαδικά ρεπορτάζ, στις ομάδες που έστησαν… καραούλι για τον Μπακάκη, συγκαταλέγεται και ο ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην Ομόνοια, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πόσες κινήσεις θα γίνουν κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο αν και βάσει λογικής μπορούν να γίνουν αρκετοί υπολογισμοί για τις θέσεις για τις οποίες θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές το «τριφύλλι».

Για αυτήν του δεξιού μπακ ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί ο Αμπντουλάχι Σέχου, καθότι πρόθεση της Ομόνοιας είναι η παραμονή του διεθνούς Νιγηριανού και ήδη κάποιες ενέργειες προς την πλευρά του για ανανέωση συμβολαίου, έχουν γίνει. Πληροφορίες αναφέρουν πως η προσπάθεια των πρασίνων θα είναι δύσκολη λόγω απαιτήσεων του 29χρονου ποδοσφαιριστή, όμως, υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς της Ομόνοιας αλλά και ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση