Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους ο Άγης Ιακωβίδης που μίλησε για την απώλεια του Δώρου Σεραφείμ.
Αναλυτικά:
«Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την απώλεια του. ήμουν, για χρόνια συνεργάτης με τον Δώρο Σεραφείμ. Ήταν μια ηγετική φυσιογνωμία στην Ομόνοια. Πολύ δυναμικός, αλλά ταυτόχρονα ευγενικός και ανθρώπινος. Ξεχώριζε για τις διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες του και είχε τον τρόπο να περνά την άποψή του δημοκρατικά.Ακόμα και σε περιόδους οικονομικής στενότητας λόγω του Δώρου η Ομόνοια κατάφερε να λειτουργεί ομαλά».
Για την 2η του θητεία: «Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ομόνοια, ο Δώρος βγήκε μπροστά και πραγματοποίησε τη δεύτερη θητεία. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι θα μπορούσε να γράψει ιστορία ως ο Πρόεδρος που οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Εάν υπήρχε VAR τότε με την Ντιναμό σίγουρα θα έγραφε ιστορία».
Για την διαχείριση του: «Ο Δώρος αφιέρωσε τη ζωή του στην Ομόνοια. Ήταν ένας άνθρωπος αποφασιστικός, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο και στις μεταγραφές της ομάδας. Όπως ο Νικόλας Γοωργίου, Αντώνης Γιωργαλίδης, Μιχαήλοβιτς, Σιέριταν. Κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες στα οικονομικά και να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές μεταγραφές.
Στην τελευταία περίοδο υπήρχε κίνδυνος για ανταρσία λόγω του οικονομικού, όμως το διαχειρίστηκε όπως αυτός ήξερε. Επίσης όταν ο Απόλλων ήθελε τον Νούνο Ασίς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορούσε να το προσφέρει περισσότερα χρήματα ο Σεραφείμ κατάφερε να συγκινήσει τον παίκτη και να το διατηρήσει στο δυναμικό. Ήταν ο άνθρωπός που κρατούσε τις ισορροπίες.
Έδειξε θάρρος και αντοχή. Έδωσε μάχες για την Ομόνοια και τα συμφέροντα του σωματείου. Είχε όμως και προσωπικά πλήγματα. Είχε όραμα, έκανε προσπάθεια για ιδιόκτητο γήπεδο».





























