ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ποια ντέρμπι; Συμβόλαια Μπεργκ- Λάρκου

Η άφιξη Παπασταύρου ειναι σημαντική για χίλιους δύο λόγους... οι δύο όμως είναι οι σοβαρότεροι

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πρόεδρος είναι και μάλιστα μεγαλομέτοχος της εταιρείας, δεν θα κόψει να έρθει από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να δει την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και ένα ματς όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΛ που μπορεί να κρίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Δηλαδή τι, πεθύμησε γλυκά του ΓΣΠ και είπε «δεν πετάγομαι εκεί στο νησί να πάρω κανά καφέ να πάρω και φιστίκια, να δω και τα ματς γιατί οι Αμερικανοί είναι ξενέρωτοι και βαρέθηκα τα donuts».

Θα κόψει να έρθει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, να περάσει από του κόσμου τα εμβόλια, μέτρα, σού πα, μου πες του κωρονοϊού για να δει κάποια παιγνίδια, να στανιάρει και μετά γυρίσει πίσω στα States; Με συγχωρείς τον κόβεις για τόσο… να το πω κομψά, χαζό;

Αντίθετα. Επιχειρηματίας σοβαρός αποδεικνύεται ότι είναι, πέρα για πέρα ουσιώδης στις κινήσεις του, ο σκοπός που βρίσκεται ο Παπασταύρου στην Κύπρο είναι μεταξύ άλλων μήπως και μπει το νερό στ’ αυλάκι σε θέματα που είναι για πέρα σοβαρά για την ομάδα.

Ποια είναι αυτά; Όπως και να το δεις, όπως και να το κοιτάξεις, σοβαρότερο θέμα από την παραμονή ή όχι του Μπεργκ ή του Λάρκου, υπάρχει στην ομάδα; Και το μυαλό σου να μην κόβει το καταλαβαίνεις.

Λοιπόν για να κόβουμε δρόμο, η άφιξη του Παπασταύρου στο νησί είναι σημαντική για χίλιους δύο λόγους, οι δύο όμως σοβαρότεροι είναι οι πιο πάνω.

Θυμάσαι τι είπε ο Μπεργκ ερωτώμενος για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην Ομόνοια και του χρόνου; Ανέφερε ότι ξεκίνησε ο διάλογος, βρίσκονται σε μια καλή βάση και περιμένουμε. Τώρα ήρθε ο Παπασταύρου, ο διάλογος θα είναι άμεσος, man to man που λέμε και πολύ πιο εποικοδομητικός για να καταλήξουν εκεί που θα καταλήξουν.

Η ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια είναι και η περίπτωση του Νεόφυτου Λάρκου. Γιατί αν ο ίδιος ο Μπεργκ ομολόγησε δημόσια την έναρξη της συζήτησης για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο τεχνικός διευθυντής δεν τοποθετήθηκε ποτέ για το θέμα. Και εξ όσων γνωρίζουμε, έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ανοίχτηκε η κουβέντα επί της ουσίας.

Συνεπώς ο Παπασταύρου νοουμένου ότι κρίνει επιτυχημένο το έργο του Νεόφυτου Λάρκου, εκμεταλλευόμενος την εδώ παρουσία του θα κλείσει και αυτό το θέμα, το οποίο είναι επίσης σοβαρό, ίσως και πιο σοβαρό από την παραμονή ή όχι του Μπεργκ.

Γιατί και ιεραρχικά άμα το δεις, πρώτα κλείνει ο διευθυντής και μετά ο προπονητής. Ιδιαίτερα δε, σ’ ένα τέτοιο χρονικό σημείο όπου η όποια σοβαρή- επαγγελματική ομάδα, ξεκινά να βάζει τις βάσεις για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Και για να γίνει αυτό… πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρήστος Ζαβός

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση