ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Πλησιάζει η ώρα... Φαμπιάνο

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια

24sports team

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις αναμένεται ότι θα προκύψουν μέσα στα επόμενα 24ωρα στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Φαμπιάνο Ριμπέιρο με την Ομόνοια, καθότι το υφιστάμενο ολοκληρώνεται με το τέλος της νέας σεζόν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, μιας και οι επαφές των τελευταίων ημερών έφθασαν σε πολύ καλό δρόμο. Η σκόνη γύρω από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς και τις πληροφορίες που «έστελναν» τον Βραζιλιάνο θηριώδη κίπερ στους ερυθρόλευκους, έκατσε κάπως τις τελευταίες ώρες και οι πράσινοι εκτός απροόπτου θα καταφέρουν να δέσουν τον «Κέρβερό» τους.

Τα ποσά τα οποία συζητήθηκαν προφορικά ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για πώληση του Φαμπιάνο δεν κρίθηκαν καθόλου ικανοποιητικά και έως εκ τούτου το σενάριο αποχώρησης του την παρούσα φάση θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένο. 

Σε περίπτωση πάντως που η ομάδα και ο Βραζιλιάνος κίπερ δώσουν τα χέρια και συμφωνήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, κάτι που πλέον μοιάζει πολύ πιθανό, τότε η Ομόνοια θα είναι σε θέση ισχύος στη νέα πρόταση που ενδεχομένως να έρθει από την όποια άλλη ομάδα για την αγορά του Φαμπιάνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση