ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πιο πλήρης από ποτέ

Ο Χένινγκ Μπεργκ βλέπει γεμάτο το «Ηλίας Πούλλος»

Στο μυαλό της Ομόνοιας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το ΑΠΟΕΛ. Τίποτα άλλο. Οι «Πράσινοι» θέλουν τη νίκη και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φθάσουν σε αυτή και να σπάσουν την κατάρα των τελευταίων ετών. Με τη ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ μετά και απ’ τις τελευταίες εμφανίσεις και με την σοβαρότητα που διακατέχει την ομάδα θα παλέψει για το διπλό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όλα δείχνουν πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους συνοδεύει ένα ερωτηματικό θα προλάβουν και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Αναφερόμαστε στους Χούμποτσαν, Τζιωνή και Γιόρντι Γκόμεθ.

Απ’ τους τρεις βέβαια ο Γιόρντι είναι αυτός που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Όλοι ξέρουμε πως η Ομόνοια με τον Γιόρντι είναι άλλη ομάδα. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να καθορίσει τη ροή ολόκληρου αγώνα και αποτελεί σημείο αναφοράς.

Απ’ την άλλη βέβαια είναι και ο Κούσουλος εκεί που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μάλλον διανύει την καλύτερη του περίοδο από τότε που έβαλε την «Πράσινη φανέλα». Υπάρχει δηλαδή το σενάριο να τον δούμε και αυτό στην ενδεκάδα χωρίς να σημαίνει κατ’ ανάγκη πως ο Γιόρντι θα είναι εκτός.

Βέβαια η ουσία δεν είναι στα πρόσωπα αλλά στην ομάδα. Ο Μπεργκ καλείται να προετοιμάσει την ομάδα ανάλογα ώστε να μπει στο ντέρμπι αιωνίων και να φθάσει στο ζητούμενο. Μια νίκη που στην πραγματικότητα θα δώσει τη δυναμική που έχει ανάγκη η Ομόνοια ώστε να μπει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με το μαχαίρι στο στόμα, έτοιμη για τίτλο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X