ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Περιμένοντας τον Ακιντόλα

Τα περιθώρια στενεύουν αλλά ο Νταβίντ είναι κοντά

Άλλο ένα δεκαήμερο έμεινε για την εκπνοή της φετινής μεταγραφικής περιόδου και το σίριαλ Νταβιντ Ακιτνόλα στην Ομόνοια, αναμένεται να ολοκληρωθεί, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης για να είναι απολύτως σίγουροι πως δεν θα μείνει εκτεθειμένη η ομάδα σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Νιγηριανού εξτρέμ, έχουν δει και αναλύσει κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σαφώς και το πρώτο μέλημα στους «πράσινους» είναι ο άσος της Μίντιλαντ, αλλά εάν οι Νορβηγοί συνεχίσουν σε αυτό το τέμπο, τότε δύσκολα θα επέλθει συμφωνία.

Είναι γνωστό πάντως, πως οι περισσότερες ομάδες αλλά και ποδοσφαιριστές όταν αρχίσει σιγά σιγά να λιγοστεύει ο χρόνος που θα έχουν μπροστά τους για να πάρουν μια απόφαση, μαλακώνουν, σκέφτονται πιο λογικά και ρίχνουν αρκετά και το κασέ τους.

Πάντως οι της Ομόνοιας, παραμένουν σταθεροί στην πρώτη πρόταση που είχαν καταθέσει για τον ποδοσφαιριστή, περιμένοντας να κλείσει θετικά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η υπόθεση Ακιντόλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X