ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Παίζει βαθύ rotation με ΑΠΟΕΛ

Στο μυαλό του Μπεργκ γυροφέρνει η λέξη… διαχείριση

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το ένα ντέρμπι έφυγε, το άλλο έρχεται για την Ομόνοια. Με διαφορετικά βέβαια δεδομένα, καθώς πρόκειται για πρώτο αγώνα κυπέλλου και το ΑΠΟΕΛ θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αιώνιο ντέρμπι, στο μυαλό του Μπεργκ γυροφέρνει ένα βαθύ rotation για να μπορεί να αντιμετωπίσει τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Για παράδειγμα, το Σάββατο έμεινε στον πάγκο ο Λανγκ και έπαιξε ο Χούμποτσαν. Την Τετάρτη μπορεί να κάτσει στον πάγκο ο Λούφτνερ και να παίξει ο Μαγυάρος.

Διαχείριση θα κάνει και για τα άκρα της άμυνας, διότι ο Λέζιακς θα χρειαστεί ανάσες και θα τον θέλει πιο φρέσκο στην συνέχεια. Οπόταν, θα αποφασίσει ανάλογα με την τακτική που θα ακολουθήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν, με ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό.

Πάνω, κάτω ισχύουν τα ίδια και για τον Ζόρντι, ενώ μεσοεπιθετικά θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει βαθύ rotation στην ομάδα, αφού υπάρχουν πολλές επιλογές. Να μείνει δηλαδή ο Παπουλής στον πάγκο και να παίξει ο Ντούρις ή Τσέποβιτς, που νιώθει καλύτερα.

Να δούμε τον Λοϊζου ξανά στην ενδεκάδα ή ακόμα και τον Μποτεάκ, έτσι ώστε να βγάλει περισσότερες επιλογές. Επειδή όμως δεν είμαστε στο μυαλό του Μπεργκ, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει κάνεις την διαχείριση που θα κάνει στους αγώνες που ακολουθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση