ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Οι εξελίξεις δεν ξαφνιάζουν… αντιθέτως

Τα δεδομένα γύρω από το σήριαλ Ακιντόλα διαφοροποιούνται μέρα με την μέρα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι η συμπερίληψη του Ακιντόλα στην ευρωπαϊκή λίστα της Μίντιλαντ μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα (δες εδώ). Συνάμα στο ίδιο κείμενο, τονίσαμε την επιθυμία των ιθυνόντων για να αποκτήσουν το Νιγηριανό αφού Μπεργκ και Παπασταύρου λίγο, πολύ μοιάζουν καψούρηδες με τον παίκτη.

Παλαιότερα σ’ άλλο μας ρεπορτάζ είχαμε σκιαγραφήσει την τακτική των Δανών στο θέμα Ακιντόλα και την επιδίωξη τους να αποκομίσουν το μεγαλύτερο οικονομικά κέρδος (δες εδώ).

Γνωρίζοντας ότι η Ομόνοια καταθέτει συγκεκριμένα λεφτά, αναρωτιέται κανείς έως πότε οι της Μίντιλαντ θα καρτερούν,κινδυνεύοντας να χάσουν και τ’ αυγά και τα καλάθια. Πάντως πολυτέλεια χρόνου έχουν...

Η χθεσινή εξέλιξη που σχετίζεται με την μη συμπερίληψη του στην αποστολή των Δανών ενόψει του παιγνιδιού κόντρα στη Λουντογκόρετς, ούτε ξαφνιάζει, ούτε εκπλήσσει αντιθέτως δείχνει ή ακόμη και επιβεβαιώνει ότι ο 24χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα τους για την φετινή χρονιά.

Αρχικά ν’ αναφέρουμε ότι στο υποθετικό σενάριο που συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή χωρίς να παίξει στο ματς, τότε τίποτα δεν θ’ άλλαζε. Άμα όμως ο προπονητής τους, Μπράιαν Μπρίτσκε, έδινε στον Νιγηριανό λεπτά συμμετοχής τότε η όποια ομάδα τον αποκτούσε δεν θα είχε το δικαίωμα να τον συμπεριλάβει στα παιγνίδια της στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λίγκ. 

Παραδείγματος χάριν, αν έπαιζε με τη φανέλα της Μίντιλαντ κόντρα στους Βούλγαρους και τον αποκτούσε η Ομόνοια μετέπειτα, τότε το τριφύλλι θα στερείτο τις υπηρεσίες του για τα επόμενα ματς που θα δώσει. Ευχόμαστε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ...  γιατί όχι σήμερα το βράδυ να κάνει μια διπλάρα στη Βαρσοβία;

Όπως και να έχει κάτι τέτοιο δεν έγινε και λίγο πολύ αναδεικνύεται αυτό που γράψαμε προ ημερών, ότι δηλαδή οι Δανοί ακολουθούν διάφορους τακτικισμούς σχετικά με το θέμα πώλησης του παίκτη. Όσο όμως πλησιάζουμε στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στενεύουν τα χρονικά περιθώρια οι όποιες μπλόφες ή επιλογές διαθέτουν οι εμπλεκόμενοι, μειώνονται.

Το αρνητικό στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη ενώ των Δανών λήγει το χρονοδιάγραμμα τους στις 5 του Οκτώβρη.Συνεπώς αυτοί δεν πολύ καίγονται χρονικά και μπορεί να περιμένουν ακόμη περισσότερο έως ότου βρεθεί μια καλύτερη πρόταση.

Από την άλλη όμως γνωρίζοντας ότι η Ομόνοια καταθέτει συγκεκριμένα λεφτά, που δεν είναι και λίγα.. αναρωτιέται κανείς έως πότε οι της Μίντιλαντ θα καρτερούν και πόση πολυτέλεια έχουν να απορρίψουν την πρόταση της, κινδυνεύοντας να χάσουν και τ’ αυγά και τα καλάθια.

Όπως και να έχει, οι της Ομόνοιας επιθυμούν να το τελειώσουν το θέμα, καθώς εδώ και πέντε μήνες διατηρούν μια ανοιχτή θέση για την αφεντιά του. Κάποια από τα κρυφά χαρτιά των Δανών, αποκαλύπτονται και το σήριαλ βρίσκεται σε εξέλιξη, οδεύοντας προς το τέλος του λόγω των χρονοδιαγραμμάτων. 

Τώρα πότε και πως ακριβώς θα ολοκληρωθεί το ξέρουν καλύτερα εκεί στo Χέρνινγκ της Δανίας και στη Λευκωσία. Οι εξελίξεις πάντως είναι οι αναμενόμενες και οι Λάρκου, Μπεργκ μάλλον τις βλέπουν θετικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση