ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μαλακώνουν» οι Δανοί…

Πιο προσιτοί πια στις συζητήσεις τους

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Το σήριαλ καλά κρατεί και το σκηνικό ολοένα και αλλάζει, ανάλογα με τις εξελίξεις και κυρίως τα τερτίπια των ιθυνόντων της Μίντιλαντ.

Πληροφορίες που πηγάζουν από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις μας ανέφεραν ότι οι Δανοί όχι μόνο είναι πολύ πιο προσιτοί σε σχέση με πως αρχικά ήταν απέναντι στους ενδιαφερόμενους για να αποκτήσουν τον Ακιντόλα αλλά πλέον έχουν ρίξει και την τιμή πώλησης του παίκτη, επαναφέροντας την κοντά στο μισό εκατομμύριο που αρχικά απαιτούσαν.

Αντιλαμβανόμενοι οι παράγοντες των Μίντιλαντ το ζεστό και άμεσο ενδιαφέρον των δύο μεγάλων κυπριακών ομάδων, έχουν αναπτύξει διάφορους τρόπους για το πως θα πλασάρουν τον παίκτη, ανεβοκατεβάζοντας τη τιμή του ή προβάλλοντας άλλες προτάσεις ομάδων από Τουρκία και πάει λέγοντας.

Αρχικά είχαν ξεκινήσει με τιμή πώλησης του, το μισό εκατομμύριο και ακολούθως αύξησαν το ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο… επιθυμώντας έτσι να σκιαγραφήσουν πόσο και μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι ομάδες που πραγματικά  επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Είναι πασιφανές ότι δια τους χειρισμούς τους προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για να παραχωρήσουν το Νιγηριανό, είτε στον ΑΠΟΕΛ, είτε στην Ομόνοια, είτε ακόμη και σε άλλη ομάδα.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Δανοί έχουν ενώπιον τους τις δύο προτάσεις των ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και θα καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή.

Το ρεπορτάζ λέει ότι η Ομόνοια είναι αποφασισμένη έτσι και αλλιώς να αποκτήσει τον παίκτη αφού παραμένει ο μεγάλος καημός του Μπεργκ και όσο πάει αυξάνει την προσφορά της προκειμένου να πείσει τους πωλητές.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ έχει μεν καταθέσει την πρόταση του, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ή όχι ο Τάμαρι στην ομάδα. Στο σενάριο που ο Ιορδανός αποχωρήσει, τότε είναι διατεθειμένοι να τινάξουν την μπάκα και να του φορέσουν την γαλαζοκίτρινη.

Όσο πάντως πλησιάζουμε στη λήξη της κυπριακής μεταγραφικής περιόδου, 15 δηλαδή Σεπτεμβρίου, οι Δανοί εγκαταλείπουν την σκληρή στάση των τελευταίων εβδομάδων, παρουσιάζονται πιο προσιτοί, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι μέχρι που να φτάσουν τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η Ομόνοια. Να τεντώσουν το σκοινί για να το κόψουν... οι Σκανδιναβοί ήταν πάντοτε έμποροι, τις πωλήσεις παικτών τις γνωρίζουν απ' εξω και ανακατωτά και σε καμία περίπτωση δεν ρισκάρουν για να χάσουν τα λεφτά που τους προσφέρονται. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι πληροφορίες εμμένουν ότι οι της Μίντιλαντ έχουν «μαλακώσει» μειώνοντας τα θέλω τους, επανερχόμενοι σιγά, σιγά εκεί που βρισκόντουσαν… στο κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X