ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Οι επιδόσεις των επτά δανεικών ποδοσφαιριστών της

Διαβάστε την πορεία τους

Με ανάρτηση της η Ομόνοια ενημέρωσε για τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών της που αγωνίζονται με μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά:

Ο χρόνος συμμετοχής και οι επιδόσεις των επτά ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη φετινή σεζόν. Ας δούμε αναλυτικά την πορεία τους.

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ
Ο Λοΐζος Λοΐζου πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Χέρενφεϊν στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό της εντός έδρας ήττα από την Γκόου Αχέντ Ίγκλς.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ
Ο Κωνσταντίνος Παναγή αγωνίζεται στον Εθνικό Άχνας και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 11 φορές με τη φανέλα της προσφυγικής ομάδας, μετρώντας 1088 αγωνιστικά λεπτά. Διατήρησε τρεις φορές ανέπαφη την εστία του.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΕΝΟΣ
Ο Ανδρέας Ασημένος, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 17 συμμετοχές (9 ως βασικός), 1024 αγωνιστικά λεπτά, ενώ βρήκε και μία φορά τον δρόμο προς τα δίκτυα.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΪΑΦΑΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Ο χρόνος συμμετοχής τους με τη φανέλα της ΜΕΑΠ, στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας έχει αυξηθεί πολύ. Ο Αλέξανδρος Καϊάφας συμπλήρωσε, μέχρι στιγμής, 14 συμμετοχές (11 ως βασικός) και 961 αγωνιστικά λεπτά. Ο Ανδρέας Χρίστου μετράει, ως τώρα, 17 συμμετοχές (6 βασικός) και 723 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Νικόλας Κυριακίδης έφτασε τις 8 συμμετοχές (2 βασικός) και τα 198 αγωνιστικά λεπτά.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Ο Άγγελος Νεοφύτου αγωνίζεται, τη φετινή σεζόν, στην Ιταλία με τη φανέλα της Σασουόλο Κ19. Μετράει στα πόδια του 15 συμμετοχές και 555 αγωνιστικά λεπτά. Έχει βρει μία φορά τον δρόμο προς τα δίκτυα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το Πισσούρι

Από το Πισσούρι

Η ατάκα που έριξε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη διαιτησία του Άρης-Ομόνοια
 |  HOT SPOT