ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ο τρόπος του Σωφρόνη

Η λογική πίσω από την τριάδα που βρίσκεται στο επίκεντρο

Μερικές μέρες μας χωρίζουν από το κλείσιμο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παράθυρου, με την Ομόνοια να εντείνει τις προσπάθειες της για ενίσχυση στην επίθεση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αρέσκεται στο να επιτίθεται με σβελτάδα και γρήγορες εναλλαγές, οπότε η απόκτηση ποδοσφαιριστών με ταχύτητα είναι πρώτιστος στόχος.

Τα ονόματα που παρελαύνουν αυτή την ώρα στην λίστα του «τριφύλλιού» είναι αρκετά, με αυτά τον Αλιούμ, Αμό και Ηλία να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια και ταιριάζουν στο πλάνο του Κύπριου τεχνικού.

Ο πρώτος ήρθε στην Κύπρο για να δοκιμαστεί, η συνολική του παρουσία στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά άφησε θετικές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα πράσινα.  

Ο Ακινκούνμι Αμό όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από Δανία έχει έρθει σε συμφωνία με την Ομόνοια, ωστόσο δεν υπάρχει κα΄τι επίσημο. Ο ταλαντούχος εξτέρμ επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Δανία, με την Κύπρο να αποτελεί έναν καλό προορισμό για τον ίδιο. Αυτή θα είναι και μια σπουδαία επένδυση της ομάδας της Λευκωσίας, αφού ο 21χρονος διαθέτει την ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια των πρασίνων.

Όσον αφορά τον Μα΄ριο Ηλία, ήδη στον Εθνικό έλαβαν επίσημη πρόταση απ’ την Ομόνοια την οποία ωστόσο απέρριψαν, χωρίς να αποκλείεται όμως οι πράσινοι να επανέλθουν. Από πλευράς της ομάδας της Άχνας έχουν ξεκαθαρίσει πως η όποια πρόταση θα πρέπει να ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ώστε να μπουν στη διαδικασία συζητήσεων

Επομένως μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις γι΄αυτές τις τρεις περιπτώσεις. Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλα ονόματα που δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Πάντως, ο Σωφρόνης Αυγουστή βρίσκεται σε επαφή με τον Γιέσπερ Γιάνσον για τις τελευταίες κινήσεις

 

Παντελής Παντελή

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση