ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μόνο οι νίκες αλλάζουν την πορεία

Προπονητής και παίκτες δουλεύουν για να ανεβάσουν την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η πρόκριση στους «8» του κυπέλλου είναι γεγονός θετικό για την Ομόνοια – φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αποκλειόταν – αλλά η ομάδα πόρρω απέχει από το να εμφανίζεται ως μια ομάδα με πρωταγωνιστική «κοψιά». Για να φύγει από το στάτους της συνηθισμένης ομάδας στο οποίο αυτοεγκλωβίστηκε, ασφαλώς και δεν φθάνει η πρόκριση.

Είναι απαραίτητο το «τριφύλλι» να ανεβάσει απόδοση και να συμπληρώσει τα ελλείμματα του. Έτσι ώστε να πάει μπροστά και να το δείξει αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Είναι μια ομάδα που πρακτικά, (γιατί θεωρητικά η εκτίμηση είναι διαφορετική), έχει έλλειμμα σε ηγέτες και προσωπικότητες μαθημένες να σηκώνουν την ευθύνη, στη γρήγορη ανάπτυξη, στην ανασταλτική λειτουργία αφού στις επιθέσεις των αντιπάλων παραμένει ευάλωτη, αλλά και στην αμυντική της γραμμή, αφού συνεχίζονται τα αμυντικά λάθη. Υπάρχει σαφώς και έλλειμμα καλής ψυχολογίας.

Όλα αυτά έχουν επίδραση στο αγωνιστικό προφίλ της. Προπονητής και ποδοσφαιριστές και όσοι είναι στο «Ηλίας Πούλλος» πρέπει να βρουν λύσεις σε αυτά τα ζητήματα για να ανέβει η ομάδα και να αρχίσει ξανά να κερδίζει και να προχωρά βαθμολογικά, επαναφέρουσα τον κόσμο της που αυτήν τη στιγμή δείχνει και έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά και αποστροφή απέναντι της.

Δουλεύοντας όλοι μεθοδικά, με τους παίκτες ειδικά να δείχνουν σωστή ομαδική συμπεριφορά και νοοτροπία έτσι ώστε να χαραχτεί μια ανωφερική πορεία. Η προσδοκία είναι ότι εκ μέρους της διοίκησης θα γίνουν χειρισμοί που θα σπρώξουν την ομάδα. Περιλαμβανομένων και των μετεγγραφών.

«Η διοίκηση έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και χειρίζεται τα θέματα και όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώσει». Αυτό είπε ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Μπρούνο Φελίπε και Ανταμ Λανγκ θα είναι εκτός της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα λόγω τιμωρίας, ο Φαμπιάνο δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ τραυματίας είναι και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου. Η συμμετοχή του Ανδρόνικου Κακουλλή είναι για την ώρα αμφίβολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση