ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου

Ξεκαθαρίζει λίαν συντόμως εάν θα γίνει μια ή δύο ή και καμία μεταγραφές

24sports team

info@24sports.com.cy

Ονόματα ιδιαίτερα για τη θέση του εξτρέμ που μπορεί να αποκτηθούν ως άνεργοι, γράφτηκαν όπως είναι αυτά του Ντοσεβί και του Ρόμπερτ Μακ. Είναι δεδομένο ότι στο πορτοφόλιο του Λάρκου υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις τις οποίες βολιδοσκόπησαν και ενδεχομένως και σήμερα κάποια εξ αυτών να κλείσει.

Η απόφαση για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ είναι δεδομένη συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε το αργότερο μέχρι και αύριο το Σάββατο στις 12 η ώρα το βράδυ για να δούμε κατά πόσο θα προστεθεί ένας ακόμη παίκτης στο ρόστερ βοηθώντας από τη μέση και μπροστά.

Ερωτηματικό παραμένει και όσον αφορά τη θέση του κεντρικού χαφ. Στην παρούσα φάση όπως οι πληροφορίες αναφέρουν η απόκτηση του είναι σε δεύτερη μοίρα σε σχέση μ’ αυτήν του εξτρέμ. Δεν αποκλείεται όμως αν βρεθεί η λύση που κρίνουν ότι πρέπει να γίνει, να αποκτηθεί χαφ και όχι εξτρέμ.

Με λίγα λόγια, ανάλογα με το τι θα προκύψει στις τελικές συζητήσεις σήμερα και αύριο θα ξέρουμε κατά πόσο θα γίνουν δύο, μια ή και καμία μεταγραφή.

Ο κόσμος ναι μεν επιθυμεί ή έχει κρίνει ότι μια τουλάχιστον μεταγραφή επιβάλλεται, ιδιαίτερα τώρα με τα ματς να έχουν αυξηθεί διαμορφώνοντας έναν αγωνιστικό Γολγοθά,  αλλά ο Νεόφυτος Λάρκου στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση δεν άφησε να εννοηθεί με σιγουριά ότι πρόκειται να γίνει, τονίζοντας ότι η εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ για τους νεαρούς παίκτες είναι δεδομένη και επ’ αυτού θα το εφαρμόσουν στην πράξη.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X