ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μαζεμένα φιρμάνια

Έρχονται ανακοινώσεις από τους «πράσινους»

24sports team

info@24sports.com.cy

Τρέχει ο προγραμματισμός στην Ομόνοια και παρά το γεγονός πως δεν διαρρέουν ονόματα προς τα έξω, ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Έχουν ήδη γίνει λίστες και «έφυγαν» προτάσεις απ’ τα γραφεία των «πρασίνων».

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις όπου οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο, σε σημείο που δύσκολα θα χαλάσουν και θεωρούνται «κλειστοί». Ονόματα και διευθύνσεις μοιάζουν με επτασφράγιστο μυστικό, όμως όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα αναφέρουν πως πρόκειται για περιπτώσεις που θα «δέσουν» άμεσα.

Εξάλλου αν κρίνουμε απ’ την μεταγραφή του Μπρούνο Φελίπε ο πήχης έχει μπει ήδη αρκετά ψηλά, με το «τριφύλλι» να ψάχνει παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μαζεμένες ανακοινώσεις, κάτι που εκ των πραγμάτων θα ωθήσει και την πώληση των εισιτήριων διαρκείας τα οποία μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν.

Επί της ουσίας οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να δείξουν ακόμη λίγη υπομονή μέχρι να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ