ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Κάτι άλλο... από Μπασιρού

Τα δεδομένα με τον Γάλλο μέσο από τις Κομόρες

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Το κρατούμενο για τον Φουάντ Μπασιρού, το όνομα του οποίου «παίζει» στα ρεπορτάζ της Ομόνοιας, είναι ότι οι πράσινοι δεν υπέβαλαν κάποια πρόταση ή προσφορά στον ποδοσφαιριστή.

Προτάθηκε ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος (μπορεί να αγωνιστεί και ως box to box, κάτι που προτιμάνε στο «τριφύλλι»), δεν απορρίφθηκε, αξιολογείται, έγιναν κάποιες επαφές με την πλευρά του, αλλά ως βασικός υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Από τη στιγμή που στην Ομόνοια κρίθηκε αναγκαίο ότι χρειάζεται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για το κέντρο και άναψε το πράσινο φως, η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων, άνοιξε τα… κιτάπια της, τα «λαγωνικά» έπιασαν δουλειά και οι ατζέντηδες φόρτωσαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομικό κιβώτιο του «τριφυλλιού» προτείνοντας την πραμάτεια τους.

Ο έμπειρος Γάλλος χαφ με καταγωγή από της Κομόρες επίσης, για σημαντικό διάστημα είναι σε απραξία, καθότι έχει να παίξει μπάλα από τις 30 Ιανουαρίου 2021 (ως αλλαγή για 35’ περίπου), δηλαδή το τελευταίο εξάμηνο και ο λόγος δεν αφορά σε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Είχε προηγουμένως ένα πρόβλημα στον τένοντα βάσει αναζήτησης στο διαδίκτυο, ωστόσο το ξεπέρασε προτού καταγράψει την τελευταία του συμμετοχή.

Ίσως οι της Ομόνοιας να σκέφτονται τον χρόνο που θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής για να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος για να παίξει, για αυτό και θα αξιολογηθεί πολύ προσεκτικά η περίπτωση του Μπασιρού. Το σίγουρο είναι ότι οι πράσινοι θα επιδιώξουν να βρουν παίκτη που να μπορεί να μπορεί να ενσωματωθεί σχετικά άμεσα στην ομάδα και να είναι σε θέση να μπει στο γήπεδο και να προσφέρει. Και αν τον βρουν θα προχωρήσουν και δεν θα προκύψει οτιδήποτε με τον Μπασιρού.

Υπενθυμίζουμε ότι στον κατάλογο α' τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δύο θέσεις κενές, ενώ ο Ερνέστ Ασαντέ θα επανεγγραφεί τον προσεχή Ιανουάριο. Θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικά προγράμματα εκγύμνασης προς τα τέλη του ερχόμενου Νοεμβρίου και ο Δεκέμβριος θα αναλωθεί για ετοιμαστεί πλήρως για το δεύτερο μισό του νέου πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση