ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Καλά μαντάτα από Ατλαντικό

Δημιουργείται πανίσχυρο ντουέτο

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Μεταξύ μας, τρελαίνεσαι με τούτη την ομάδα και το τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες. Το καλό είναι ότι έχουν γερά στομάχια και επέδειξαν σοβαρότητα και κυρίως καλά αντανακλαστικά.

Τόσο μετά το σοκ, Ουζόχο και Παναγή όσο και με αυτό του Φαμπιάνο μόλις πριν μια εβδομάδα. Πλέον όλοι λένε και γράφουν ότι ο «γίγαντας» (δες ΕΔΩ) θα έρθει στο νησί, να βάλει την υπογραφή του και να τεθεί στη διάθεση των ιθυνόντων.

Για να τον πληρώσεις ή να τον κρατήσεις και για του χρόνου, ξέχασε το (δες ΕΔΩ) εκτός εάν ο Παπασταύρου, μουρλαθεί και αποφασίσει να σπαταλήσει ότι έβγαλε στο Αμέρικα ως επιχειρηματίας.

Το γεγονός ότι ο Ρουμάνος θα μπει φέτος στις επιλογές για τον άσσο, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει καπαρώσει τη θέση του βασικού. 

Αντιθέτως. Ο ανταγωνισμός με τον Φαμπιάνο είναι τέτοιος, που στο τριφύλλι θα δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο ντουέτο τερματοφυλάκων.
Γιατί ακριβώς ο Βραζιλιάνος, ούτε θα χάσει τη χρονιά, ούτε θα μείνει εκτός για κανά δίμηνο όπως έγραφαν πολλοί, αλλά όπως πληροφορούμαστε τα μαντάτα από τη δυτική Ευρώπη και το Πόρτο είναι τα καλύτερα που γίνεται.

Όπως τουλάχιστον έχουμε μάθει ο προφέσορας εκεί στον Ατλαντικό που τον εξέτασε, εκτιμά ότι ο Φαμπιάνο θα επιστρέψει νωρίτερα απ' ότι είχε αρχικά λεχθεί, πέντε δηλαδή περίπου εβδομάδες. Στην παρούσα φάση ο παίκτης βρίσκεται στον Ατλαντικό, δέχεται τη φροντίδα των εκεί επιστημόνων, τον επιβλέπουν και αναμένεται ότι σε μια εβδομάδα θα τον στείλουν στην Μεσόγειο. 

Στο Ηλίας Πούλλος θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και ενδέχεται σε κανά εικοσαήμερο θα είναι έτοιμος να κάτσει κάτω από το τέρμα. 

Αν όντως δικαιωθεί ο επιστήμονας για τις εκτιμήσεις του, τότε η Ομόνοια θα είναι πλήρως οχυρωμένη για τον τερματοφύλακα, μια θέση που τόσο πολύ την ταλαιπωρεί για χρόνια πόσο μάλλον δε φέτος που μοιάζει να βρίσκεται μια κακιά μάγισσα πάνω από το Ηλίας και καταριέται το σημείο κάτω από τα γκολ ποστ.

Αν μη τι άλλο, αν όλα πάνε κατ’ ευχή η ομάδα πια, δεν θα έχει κανένα φόβο μήπως και τραυματιστεί ο ένας και άλλος. Να συμβεί παρόμοιο σοκ όπως αυτό με τους Ουζόχο και Φαμπιάνο… άμα σου τύχει κάτι τέτοιο, τότε πας σε μάγισσες και χαρτορίχτρες ή ξεκινάς διάβασμα για παρά- ψυχολογία και μεταφυσική.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X