ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Η παρουσία Παπασταύρου βγάζει αισιοδοξία για «Δασάκι»

Ο διοικητικός ηγέτης των «Πρασίνων» ανέλαβε δράση

Το κεφάλαιο «Δασάκι» έχει μπει στην τελική ευθεία για την Ομόνοια η οποία ψάχνει τη λύση μαζί με τον Εθνικό και τη διεύθυνση των Αγγλικών Βάσεων. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ των τριών πλευρών, με την Ομόνοια μάλιστα να προτείνει και λύση (δες εδώ).

Η παρουσία πάντως του Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος μετά το ταξίδι στην Κροατία επέστρεψε με την ομάδα στην Κύπρο για να αναλάβει δράση στο γηπεδικό και άλλα θέματα, βγάζει αισιοδοξία μιας και ο ίδιος θα κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί η λύση.

Η πρόταση της Ομόνοια είναι να επωμιστεί οικονομικά και την ασφάλεια των ματς, καταβάλλοντας στις Βάσεις το ποσό που χρειάζεται για επιπλέον προσωπικό. Μια πρόταση που δεν φαίνεται να βρίσκει αρνητικές τις αρχές των Αγγλικών Βάσεων.

Αφού λοιπόν χθες έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις η Ομόνοια μαζί με τον Εθνικό κατέθεσαν γραπτώς τις τελευταίες τους προτάσεις προς τις Αγγλικές Βάσεις και αναμένουν την τελική απάντηση.

Η τελική απάντηση αναμένεται αρχές της επόμενης εβδομάδας (δες εδώ) και όπως σημειώσαμε και πιο πριν επικρατεί αισιοδοξία στο στρατόπεδο των «Πρασίνων» (αλλά και τους Εθνικού) για θετική απάντηση που θα επιτρέπει στην Ομόνοια να χρησιμοποιεί ως έδρα το «Δασάκι της Άχνας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση