ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η «μαγεία» είναι η δουλειά

Έτσι εκτιμά τα πράγματα ο Γιανίκ Φερέρα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η νίκη, το ευρύ  σκορ,  η άνοδος στη βαθμολογία  και η θετική παρουσία του Γιαν Λέτζιακς,  είναι  τα θετικά στοιχεία  της χθεσινής αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα. Και γιατί όχι, η επάνοδος του Καρίμ Ανσαριφάρντ που είναι ξανά … κανονικά όμως αυτήν τη φορά στο δυναμικό.

Η εμφάνιση  της ομάδας παρά το ευρύ σκορ και τη δικαιότητα της νίκης δεν ήταν  άσχημη μεν, άλλα όχι  τέτοια που να  δίνει την πρέπουσα πειστικότητα   ότι η ομάδα μπαίνει σε άλλη πορεία. Ήταν ένα μόλις βηματάκι  προς τα εμπρός.   

Περιμένουμε  καλύτερο ρυθμό,  περισσότερη ένταση,   μεγαλύτερη εκρηκτικότητα  στις προσπάθειες  και πιο έντονη τάση για κυριαρχία.  Είναι πάντως αλήθεια ότι η αποδόμηση –η ψυχολογική κυρίως-  μετά την ήττα στο ντέρμπι ήταν ολοκληρωτική  και η επαναφορά δεν είναι εύκολη.

Με τον Ακρίτα το ματς που έρχεται είναι  μονής κατεύθυνσης  και  μετά  έρχονται τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ στην «Αρένα» και Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Τα δυνατά τεστ

«Εγώ βλέπω βήματα προόδου, είμαι χαρούμενος με την ανάπτυξη της ομάδας αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν είμαστε μάγοι, αλλά προπονητές». Αυτά είπε χθες μεταξύ άλλων  ο Γιανίκ Φερέρα. 

Είναι όντως μπόλικη η δουλειά  που γίνεται και θα γίνει. Αναμένουμε…

Αναμονή  υπάρχει στην  Ομόνοια  όσον αφορά την περίπτωση του Νεμάνια Μίλετιτς, που αποχώρησε χθες στο 77’ μετά από φάουλ του Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση