ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Γη και ουρανό για να αλλάξει η απόφαση

Προσπάθεια των «πρασίνων» να επιτραπεί να γίνει με κόσμο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση της Ομόνοιας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να μην επιτρέψει να γίνει παρουσία κόσμου το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα (θυμηθείτε εδώ την απάντηση στο σχετικό αίτημα), στο οποίο θα γίνει και η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Σταύρος Παπασταύρου, είχε νωρίτερα σήμερα (7/5) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, μέσω της οποίας επιχείρησε να αλλάξει την απόφαση του Υπουργείου χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό. Ο κ. Ιωάννου εξήγησε στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε το αίτημα της Ομόνοιας, παραθέτοντας ως επιχείρημα ότι το παιχνίδι θα γίνει την πρώτη μόλις μέρα της χαλάρωσης των μέτρων κι ενώ τα επιδημιολογικά δεδομένα παραμένουν επιβαρυντικά.

Πάντως, από πλευράς τόσο του Υπουργείου Υγείας όσο και του Υπουργείου Δικαιοσύνης δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει προσπάθεια να διευκολυνθεί η Ομόνοια σε σχέση με τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα προγραμματίσει στον περιβάλλοντα χώρο του ΓΣΠ. 

Οι τελικές αποφάσεις για όλα όσα αφορούν την εν λόγω αναμέτρηση αναμένεται να οριστικοποιηθούν αύριο (8/5).

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι νωρίτερα σήμερα (7/5) η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα αρχίσει τις 18:00 και όχι στις 20:00, όπως είχε οριστεί αρχικά, μετά από κοινό αίτημα τόσο της Ομόνοιας, όσο και του Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση