ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η απάντηση του Υπουργείου Υγείας στην Ομόνοια! (επιστολή)

Τι λέχθηκε από τους αρμοδίους στους «πράσινους»

24sports team

info@24sports.com.cy

Αρνητική ήταν η απάντηση του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία κόσμου στις εξέδρες του ΓΣΠ στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα και στην απονομή του τροπαίου για το 21ο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Οι αρμόδιοι του Υπουργού Υγείας αξιολόγησαν την όλη κατάσταση και απάντησαν αρνητικά στην ομάδα της Λευκωσίας με επιστολή τους.

Σε αυτήν την επιστολή, αναφέρονται όλα τα δεδομένα και η άποψη πως δεν γίνεται να υπάρξει παρέκκλιση των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, καθώς η παρουσία κόσμου αφορά μόνο τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού.

Στην Ομόνοια υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, μετά από αυτήν την εξέλιξη, καθώς θεωρούν πως δεν τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης από τους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά, η επιστολή του Υπουργείου προς στην Ομόνοια:

Aίτημα της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο Λτδ, για να επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος ίση με 15% της χωρητικότητας του σταδίου. Έχω οδηγίες να αναφερθώ στην επιστολή σας προς τον Υπουργό Υγείας αναφορικά με το αίτημα της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο Λτδ, για να επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος ίση με 15% της χωρητικότητας του σταδίου και να σας πληροφορήσω ότι το αίτημα σας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αφορά μόνο τον Τελικό Κυπέλλου και δεν δύναται μονομερής παρέκκλιση από τον Υπουργό Υγείας των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και των Διαταγμάτων που εκδίδονται βάση των εν λόγω αποφάσεων. Όπως αναφέρθηκε από τον Υπουργό Υγείας στη χθεσινή του διάσκεψη η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι βαθμιαία και ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα όπως θα εξελίσσεται.

Η άρση των διάφορων περιορισμών (όπως τη συμμετοχή φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου), στόχο έχει την ψυχολογική ανάταση των πολιτών μετά από τις πολύμηνες θυσίες. Η επιστροφή όμως σε πιο φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να γίνει με ασφάλεια και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, δεν μπορούν στο παρόν στάδιο να καταργηθούν εντελώς όλοι οι περιορισμοί. Προσαρμόζονται όμως στα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση