ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Νέα εποχή και στους τερματοφύλακες

Συμπατριώτης του Νταμπράουσκας αναλαμβάνει καθήκοντα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Στο παρά πέντε της εποχής Νταμπράουσκας βρίσκεται το τριφύλλι, καθότι άπαντες περιμένουν το Λιθουανό να πιάσει δουλειά, ξεκινώντας τη δημιουργία της νέας Ομόνοιας.

Στην προσπάθεια του αυτή θα πλαισιώνεται από τον συμπατριώτη του Γκασιούνας Γιουστίνας ο οποίος θ’ αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, διαδεχόμενος κατά κάποιο τρόπο, τον Αντρέα Λουγκρίδη.

Ομολογουμένως ο κύπριος προπονητής τερματοφυλάκων, τ’ όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με την εποχή Φαμπιάνο, θα διατηρηθεί στο τεχνικό τιμ, μα ο Νταμπράουσκας ήταν ξεκάθαρος και σαφής ότι χρειάζεται να πλαισιωθεί και από τον συμπατριώτη του, τον οποίο είχε μαζί του και στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά το συνολικό πακέτο του «άσσου» στην Ομόνοια, η ανανέωση του Φαμπιάνο κλείδωσε τη μια θέση στους τερματοφύλακες, με τον Ουζόχο προς το παρόν να διατηρεί την άλλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ιθύνοντες, δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρνητικοί αν ομάδα ενδιαφερόταν για την αγορά του Ουζόχο.

Διεργασίες γίνονται επί του θέματος, μα στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται σοβαρό.

Σε περίπτωση πάντως που επιτευχθεί η πώληση του Ουζόχο, τότε η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα, πρωτοκλασάτου, που μαζί με τον Φαμπιάνο θα απαρτίζουν το ντουέτο στον άσσο.

Όσον αφορά τον τρίτο, Παναγή και Κυριακίδης θα τεθούν υπό την εξέταση του νέου τεχνικού τιμ, το οποίο θα αποφασίσει την οριστική μορφή της τριάδας για την θέση του τερματοφύλακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση