ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Εξελίξεις...ανά πάσα στιγμή

Οι κυπελλούχοι έχουν στείλει προτάσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές και αναμένουν

Μεταγραφικές εξελίξεις πιθανώς να προκύψουν μέχρι τη Δευτέρα στην Ομόνοια, ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοιχτό ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας των «πρασίνων» Δημήτρης Γρηγόρη μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95,0 «Καλώς τα παιδιά».

Οι κυπελλούχοι έχουν αποστείλει προτάσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη. «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να κλείσουμε κάποιον το Σαββατοκύριακο. Προσπαθούμε, υπάρχουν ακόμη παίκτες που μας ενδιαφέρουν, έχουμε στείλει κάποιες προσφορές. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις, περιμένουμε», σημείωσε ο κ. Γρηγόρη.

Στις μεταγραφικές προτεραιότητες των «πρασίνων» είναι απόκτηση αριστερού μπακ καταλόγου Β’, κεντρικού μέσου και κεντρικού επιθετικού. Όσο αφορά τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού η Ομόνοια βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξει κατάληξη.

Η Ομόνοια κινείται προσεκτικά και με πλάνο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποφεύγοντας βεβιασμένες κινήσεις. Οι «πράσινοι» θέλουν να μειώσουν όσο μπορούν το ρίσκο και την πιθανότητα λάθους, έτσι ώστε να βγει η ομάδα πιο δυνατή μέσα από τις προσθήκες που θα γίνουν για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο διπλό ταμπλό Κύπρου-Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση