ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Έτοιμοι... για μεταγραφικό φορτσάρισμα

Έβαλαν μπρος τις «μηχανές» Σωφρόνης, Σίμος Ταραπουλούζης και Γέσπερ Γιάνσον

Η Ομόνοια έχει εισέλθει εδώ και μερικές ημέρες σε μια νέα εποχή με το Σωματείο να τα βρίσκει με την εταιρεία και να μένει μόνο η Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουλίου για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Κακά τα ψέματα το «μίνι σήριαλ» ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα, καθυστέρησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό που παρόλα αυτά, θα πάρει για τα καλά… μπρος.

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες είναι αρκετές και ακριβώς ένα μήνα πριν την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή «παράσταση» της ομάδας στο Αζερμπαϊτζάν, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος τις «μηχανές».

Χρόνος φυσικά δεν υπάρχει άπλετος, με τους υπεύθυνους προγραμματισμού να αναμένεται όπως προχωρήσουν στις πρώτες προσθήκες λίαν συντόμως.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής αποχώρησαν Μιξ, Γιούστε, Σράντι, Παπουλής, Μπεσεντίν και Κίτσος, ενώ εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Μπάρκερ του οποίου η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του δεν αναμένεται πως θα αργήσει.

Μετά και τις 6+1 αποχωρήσεις, είναι επακόλουθο πως προκύπτουν αρκετά κενά στο ρόστερ, με τους Γέσπερ Γιάνσον, Σίμο Ταραπουλούζη και Σωφρόνη Αυγουστή να καλούνται όπως κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μπορεί η Καμπάλα να μην είναι ομάδα φόβητρο και να εκφράζεται η αισιοδοξία πως η Ομόνοια εύκολα δύσκολα θα περάσει στον επόμενο γύρο, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα επικίνδυνο εμπόδιο για το «τριφύλλι».

Επομένως, το επόμενο διάστημα αναμένεται μεταγραφικό φορτσάρισμα στη Λευκωσιάτικη ομάδα και όπως προκύπτει, η πρώτη ανακοίνωση δεν θα αργήσει να έρθει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση