ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Έπεται συνέχεια... αποχωρήσεων

Γίνονται διαβουλέυσεις με ποδοσφαιριστές

Παντελής Παντελή

Η Ομόνοια ανακοίνωσε αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών τις περασμένες μέρες, με οκτώ συνολικά παίκτες να έχουν αποχαιρετήσει το «Ηλίας Πούλλος». Φαίνεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια στις ανακοινώσεις... αποχωρήσεων, αφού υπάρχουν συζητήσεις με τους Κασαμά και Φράνσον για να λύσουν την συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

Όσον αφορά τον πρώτο ήρθε με πολλές περγαμηνές στους «πράσινους» και σε μια καλή ηλικία, με την Ομόνοια να τον αγοράζει μάλιστα με ένα ποσό που πλησίαζε το 1 εκ. Από την γαλλική Ρεμς. Ένας ποδοσφαιριστής που ως παίχτης διαφοράς, ο οποίος εδώ και 1,5 χρόνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.  Δεσμεύεται με τους «πράσινους» μέχρι το 2025, ο Γιάννης Αναστασίου του έδωσε λίγα λεπτά στα πρώτα του ματς στον πάγκο, όμως φαίνεται ότι ο μέσος από τη Γουινέα-Μπισάου δεν τον έπεισε. Έτσι θα γίνει προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει.

Παράλληλα, ένας άλλος μέσος που βρίσκεται στην πόρτα εξόδου είναι ο Αλεξάντερ Φράνσον. Ο Σουηδός ήρθε με τις... ευχές του Γιέσπερ Γιάνσον, ο οποίος αποχώρησε κακήν κακώς τον περασμένο Ιανουάριο. Κατέγραψε 20 συμμετοχές με το «τριφύλλι», και τα περισσότερα λεπτά επί εποχής Τσέντιλ Ρέιχνταλ. Με τον Γιάννη Αναστασίου μέτρησε μόλις 22 λεπτά, στο πρώτο ματς του Ελληνα τεχνικού στον πάγκο και έκτοτε δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε. 

Επομένως, δύσκολα μένουν στο «τριφύλλι» οι δύο μέσοι. Αναμένεται η Ομόνοια να τους αποδεσμέυσει αν βρεθεί ομάδα που δείξει ενδιαφέρον, έτσι ώστε οι «Πράσινοι» να προχωρήσουν και σε κινήσεις ενίσχυσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση