ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Εμπόδια για Φελίπε…

Δύσκολη κρίνεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένα ακόμη όνομα παίζει στο ρεπορτάζ των πρασίνων για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δεδομένα καθιστούν την περίπτωση δύσκολη για να ολοκληρωθεί.

Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, ο Φελίπε Σόουζα απασχόλησε τους ιθύνοντες του τριφυλλιού που φέρεται να θεωρούν τον 26χρονο ως μια ποιοτική λύση για το χώρο της επίθεσης. Μάλιστα οι πολύ καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού Πειραιώς λογίζονταν ως ένα πολύ καλό όπλο για να μπορέσει έτσι να ολοκληρωθεί η μετάβαση του στην Κύπρο και το Ηλίας Πούλλος.

Ο Λατίνος ναι μεν ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς διατηρώντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 22’ ωστόσο οι πληροφορίες που βγαίνουν από τον Πειραιά συνηγορούν ότι τουλάχιστον για φέτος δεν έχει θέση ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι επιθυμούν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Επί τούτου δεν είναι καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Ατρόμητο να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του. Εξ όσων φαίνεται και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα του Περιστερίου με την οποία πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις για ενάμιση περίπου σεζόν που αγωνίστηκε.

Πέραν αυτού και οι οικονομικές απολαβές του παίκτη κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές και οι άνθρωποι της Ομόνοιας διαπραγματεύονται μήπως και βρεθεί μια λύση που δεν θα ξεφεύγει από το μπάτζετ του φετινού καλοκαιρού. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες συζητήθηκε το ενδεχόμενο να «μοιραστεί» κατά κάποιο τρόπο το συμβόλαιο του ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ομόνοια… τακτική η οποία συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από την άλλη όμως οι Ελλαδίτες ψάχνουν με τη σειρά τους τη πιο συμφέρουσα γι’ αυτούς πρόταση στο οικονομικό και όχι μόνο κομμάτι. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται πέραν του Ατρόμητου και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα συνεπώς χρειάζεται χρόνος έως ότου βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση τόσον για τον ίδιο όσο και για το κλαμπ που διατηρεί τα δικαιώματα του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X