ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έμεινε ο αποχαιρετισμός

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και ο Ματ λέει αντίο…

Με την ανακοίνωση του Μίχαλ Ντούρις στην Ομόνοια, φαίνεται πως τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα αποτελέσει παρελθόν. Ο ίδιος έκφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει και ως εκ τούτου αυτό που μένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα λύσης του συμβολαίου.

Ο Άγγλος επιθετικός μετρά πέραν των 120 συμμετοχών με τα χρώματα της Ομόνοιας και πέτυχε πέραν των 65 τερμάτων. Στατιστικά ομολογουμένως εντυπωσιακά… Τα πάντα όμως έχουν ένα τέλος και ο κύκλος του Ματ με την Ομόνοια έχει κλείσει.

Μάλιστα ήδη οι συμπαίκτες του τον αποχαιρετούν με τον Τιάγκο να γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Σου εύχομαι τα καλύτερα θρύλε, Ματ Ντάρμπισαϊαρ», κάτι που δείχνει πως ο Άγγλος τους έχει ήδη ενημερώσει. Ταυτόχρονα και ο κόσμος αποχαιρετά τον Άγγλο επιθετικό δείχνοντας του τον σεβασμό του για την προσφορά τα τελευταία 4 χρόνια με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Το πλάνο της Ομόνοιας δεν αλλάζει και πολύ. Πέραν απ’ τον Ντούρις που θα είναι ο αντικαταστάτης του Ματ, ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τον Χένινγκ Μπεργκ ψάχνουν άλλο ένα επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ τον Σλοβάκο. Ένα δηλαδή πιο ευέλικτο επιθετικό, ο οποίος και θα πλαισιώσει τον Ντούρις και τον Κακουλλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X