ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Δημητρίου για Τζιωνή, αντικατάσταση Λάρκου και μετεγγραφές

«Η διοίκηση περιμένει την τεχνική ηγεσία για προσθήκες», είπε μεταξύ άλλων

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, η διοίκηση περιμένει την τεχνική ηγεσία στο θέμα των μετεγγραφών και ότι ακόμη δεν έχει υποβληθεί κανένα όνομα ενώπιων του Δ.Σ. για να προχωρήσουν οι διαδικασίες απόκτησης ποδοσφαιριστή. Όπως δήλωσε, αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση, η διοίκηση θα ανάψει το «πράσινο φως».

Παράλληλα, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή «Total Green», μίλησε και για το μοντέλο αντικατάστασης του Νεόφυτου Λάρκου και το θέμα με την πιθανότητα μετεγγραφής του Μαρίνου Τζιωνή στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

«Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει σταματήσει κάποια μετεγγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

Για τον θέμα με τον Τζιωνή και την πιθανότητα να πάρει μετεγγραφή στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ, είπε πως «ευρύτερα προτιμούμε να συζητούμε συγκεκριμένα θέματα όσον αφορά μετεγγραφικές περιόδους όταν ολοκληρωθούν. Όσον αφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, εάν και εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση και οι ίδιοι θέλουν, εάν ικανοποιεί τη διοίκηση η πρόταση, δεν θα μπει εμπόδιο». Παράλληλα είπε ότι είναι τιμή για την Ομόνοια νεαροί ποδοσφαιριστές της που αναδείχθηκαν μέσα από την ομάδα να έχουν την ευκαιρία να φύγουν με μετεγγραφή στο εξωτερικό. Όπως είπε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η μοίρα ομάδων που έχουν τέτοιους παίκτες.

Όσον αφορά στο μοντέλο μετά από την αποδέσμευση του Νεόφυτου Λάρκου: «Να μην αναμένει ο κόσμος πως σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Θα απασχολήσει την διοίκηση αυτό το θέμα προς το τέλος της σεζόν. Εκεί θα το κρίνει η διοίκηση. Αυτή τη περίοδο η διοίκηση αξιολογεί την ομάδα, παρακολουθεί τις διαδικασίες… Θέλει να καταλάβει τι χρειάζεται η ομάδα, ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο. Είναι χρήσιμη αυτή η περίοδος για να δει η διοίκηση πως θα προχωρήσει. Δεν αποκαλείται κανένα μοντέλο».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση