ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Όλοι κρίνονται - Υπό αξιολόγηση και η τεχνική ηγεσία»

Οι αναφορές του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας στην «Total Green»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μέσω της εκπομπής «Total Green» στο επίσημο κανάλι των πρασίνων OFC TV, βγήκε μπροστά, μιλώντας για την επόμενη μέρα της ήττας από τον Απόλλωνα και όλα όσα αφορούν στην ομάδα του και τους στόχους της, ενώ κλήθηκε να αναφερθεί και στον σχεδιασμό, αλλά και στο θέμα με τον Μαρίνο Τζιωνή.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής στόχων: «Η διοίκηση αναγνωρίζει την βαθμολογική κατάσταση. Κατανοεί τα συναισθήματα του κόσμου. Έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης για το κύπελλο και αυτό με την ΠΑΕΕΚ. Μας μένουν 5 παιχνίδια της πρώτης φάσης. Πρέπει ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να έχουμε ευκαιρία πιο μετά για κάτι περισσότερο».

Για την ανησυχία του κόσμου και τις έντονες αντιδράσεις: «Η διοίκηση είναι στην διάθεση του κόσμου για απαντήσεις. Η διοίκηση εκπροσωπείται σήμερα από μένα. Λαμβάνουμε υπόψη τις απόψεις του κόσμου, τις ακούμε και μας στεναχωρεί. Κανείς δεν φανταζόταν πως η σεζόν θα άρχιζε έτσι, όμως στο ποδόσφαιρο είναι πιθανόν. Αυτό που μας νοιάζει είναι πως θα βγει η ομάδα από αυτή την κατάσταση. Η διοίκηση έδειξε πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από δυσάρεστες καταστάσεις. Νομίζω πρέπει να πιστωθεί, να δοθεί χρόνος».

Για την εμφάνιση της Ομόνοιας: «Έστω και με αυτή την εμφάνιση, καταφέραμε να δημιουργήσουμε 3-4 καλές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε δύο γκολ, όπως τα δεχθήκαμε. Είναι κρίμα πραγματικά».

Για την διοίκηση των πρασίνων: «Σας διαβεβαιώ πως η διοίκηση βλέπει ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από όλους. Ξέρω τις απόψεις του κόσμου. Τις σεβόμαστε και τους κατανοούμε. Ξέρουμε πως είναι μέσα από την αγάπη τους που αγωνιούν και θέλουν το καλό της ομάδας».

Για το λάθος του Λέτσιακς που έφερε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα: «Ο Λέτσιακς είναι εξαιρετικό παιδί, επαγγελματίας, πονά την φανέλα που φοράει. Νιώθει πολύ στεναχωρημένος με αυτές τις συγκυρίες εις βάρος του».

Για τις απουσίες: «Είχαμε την ατυχία με τον Κούσουλο. Ο Έρικ έμεινε δύο φορές εκτός λόγω συνδέσμων. Ο Γιούστε, ο Φαμπιάνο, ο κορωνοϊός… Παίξαμε χωρίς επτά παίκτες καταλόγου α'. Δεν θα μπω σε αυτή την δικαιολογία, δεν έχουν θέση στην Ομόνοια τέτοιες δικαιολογίες. Το είπε και η διοίκηση από την πρώτη μέρα».

Για τις στατικές φάσεις: «Είναι γεγονός πως δεν απειλούμε, λίγα γκολ πετύχαμε από αυτό τον τρόπο. Είναι μια διαπίστωση».

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διοίκηση την κατάσταση με τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την ανταπόκριση στην σημερινή εκπομπή. Αυτό σημαίνει πως νοιάζεται. Η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από την συλλογική παρουσία στην σεζόν. Συνεχίζουν στην ομάδα οι περισσότεροι παίκτες, ωστόσο η παρουσία δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πέρσι. Βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας και εξεύρεσης λύσεων. Αν η διοίκηση εντοπίσει τις λύσεις, θα κάνει ότι χρειάζεται. Έχει δείξει η διοίκηση πως όποιες αποφάσεις είναι για το καλό της ομάδας, τις λαμβάνει και τις υλοποιεί. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Επαναλαμβάνω, η διοίκηση αναγνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Κατανοούμε τα συναισθήματα».

Για την τεχνική ηγεσία: «Όπως όλοι, έτσι και η τεχνική ηγεσία είναι υπό αξιολόγηση πάντα. Όλοι κρίνονται με βάση την δουλειά που επιτελούν στην ομάδα και τα αποτελέσματα που φέρνουν».

Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λάρκου ή αλλαγής του μοντέλου: «Να μην αναμένει ο κόσμος πως σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Θα απασχολήσει την διοίκηση αυτό το θέμα προς το τέλος της σεζόν. Εκεί θα το κρίνει η διοίκηση. Αυτή τη περίοδο η διοίκηση αξιολογεί την ομάδα, παρακολουθεί τις διαδικασίες… Θέλει να καταλάβει τι χρειάζεται η ομάδα, ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο. Είναι χρήσιμη αυτή η περίοδος για να δει η διοίκηση πως θα προχωρήσει. Κανένα μοντέλο δεν αποκλείεται».

Για την προσπάθεια που γίνεται για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές: «Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιούς παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

Για το διαθέσιμο μπάτζετ: «Είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίου μετά από τον Άνταμ Λανγκ: «Δεν θα πούμε ονόματα. Η διαδικασία ανανεώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε για πολλούς λόγους».

Για το μπάτζετ και αν υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης του Παπασταύρου: «Το φετινό μας μπάτζετ είναι πιο ψηλό από την περσινή. Γιατί να μην γίνει πιο ψηλό; Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Ο πρόεδρος, ακόμη κι όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου, δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια. Ήταν πάντοτε ο ίδιος. Έτσι είναι και τώρα. Ενδιαφέρεται, ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες. Όποτε τον χρειαστούμε, τον βρίσκουμε, ακόμα και σε δύσκολες ώρες. Είναι ότι καλύτερο μπορώ να πω. Αυτό που νιώθω, είναι πως ο πρόεδρος είναι εκεί, όπως ήταν πάντα. Ειδικά σε αυτές τις στιγμές, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για τον θέμα με τον Τζιωνή και την πιθανότητα να πάρει μετεγγραφή στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ, είπε πως «ευρύτερα προτιμούμε να συζητούμε συγκεκριμένα θέματα όσον αφορά μετεγγραφικές περιόδους όταν ολοκληρωθούν. Όσον αφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, εάν και εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση και οι ίδιοι θέλουν, εάν ικανοποιεί τη διοίκηση η πρόταση, δεν θα μπει εμπόδιο». Παράλληλα είπε ότι είναι τιμή για την Ομόνοια νεαροί ποδοσφαιριστές της που αναδείχθηκαν μέσα από την ομάδα να έχουν την ευκαιρία να φύγουν με μετεγγραφή στο εξωτερικό. Όπως είπε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η μοίρα ομάδων που έχουν τέτοιους παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση