ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Διευκρινίσεις για όσους δεν έλαβαν αποζημίωση

Για τους αγώνες με Βασιλεία και Καϊράτ

24sports team

info@24sports.com.cy

Σχετικά με τα εισιτήρια των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων με τη Βασιλεία και την Καϊράτ Αλμάτι, για όσους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας 2020-21 δεν έλαβαν αποζημίωση για την περσινή σεζόν και ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση και προέβη σε διευκρινίσεις.

Πιο κάτω σημειώνονται τα ακόλουθα:

  • Έχουν ήδη εκδοθεί τα εισιτήριά τους για τους δύο προαναφερθέντες αγώνες.
  • Τα εισιτήρια είναι έτοιμα και μπορούν να παραληφθούν από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων, ενώ θα βρίσκονται και στον λογαριασμό του κάθε φίλαθλου ξεχωριστά στην εφαρμογή Oμόνοια Tickets. Σημειώνεται πως όποιος φίλαθλος χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Ομόνοια Tickets, δεν χρειάζεται να περάσει από τα σημεία πώλησης για να εξασφαλίσει το εισιτήριό του.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή Ομόνοια Tickets μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • Διευκρινίζουμε ότι οι κάρτες των Εισιτηρίων Διαρκείας 2021-22 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα δύο αυτά παιχνίδια. Συνεπώς, για να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2021-22 που ήταν και πέρσι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας και δεν έλαβαν αποζημίωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους με έναν εκ των δύο τρόπων που έχουμε αναφέρει στην προηγούμενη παράγραφο.
  • Κάποιες θέσεις στα τμήματα 106 και 107, μετά από οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στους φίλαθλους που επηρεάζονται θα παραχωρηθούν θέσεις στα ίδια τμήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22025429.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μπρρρρρ!!!

Μπρρρρρ!!!

Περιμένουμε οι «πιστοί» την απόφαση ή έστω μια τοποθέτηση από το κονκλάβιο της ΚΟΠ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ